Τι ισχύει στον Παναθηναϊκό με τιμωρημένους και τραυματίες εν όψει Άρη

Τσέριν, Μπερνάρ, Τερίμ

i

/©Intime

Τι ισχύει στον Παναθηναϊκό με τιμωρημένους και τραυματίες εν όψει Άρη

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:48 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 14.08.2024

Ο Φατίχ Τερίμ πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, έχοντας επιστροφές, νέες και παλιές απουσίες, καθώς και δύο εκκρεμότητες.

Ο χρόνος είναι πυκνός για τον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχει περιθώρια για… ψυχανάλυση μετά τη δεύτερη απώλεια βαθμών στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με το ισόπαλο 1-1 με την Κηφισιά. Γιατί σε λιγότερο από 48 ώρες υποδέχεται τον Άρη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και η νίκη συνιστά πια επιτακτική υποχρέωση.

Ο Φατίχ Τερίμ επιβάλλεται να αναζητήσει λύσεις στο πνευματικό και στο τακτικό κομμάτι, γιατί δεν έχει χρόνο για προπόνηση. Τη Δευτέρα οι παίκτες του Τριφυλλιού θα κάνουν την προβλεπόμενη αποθεραπεία την επόμενη ενός αγώνα και την Τρίτη, θα πραγματοποιήσουν ένα χαλάρωμα.

Επί της ουσίας, αυτή θα είναι η σύντομη προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Άρα, ο Τερίμ και οι συνεργάτες του πρέπει να ανυψώσουν το ηθικό των «πράσινων» και παράλληλα, να διορθώσουν πράγματα με οδηγίες και παρατηρήσεις.

Επιπροσθέτως, από τις εννιά απουσίες που διαχειρίστηκε το προπονητικό τιμ την Κυριακή, μόνο σε μία επιστροφή υπολογίζει σίγουρα. Διότι ο Μπερνάρ εξέτισε την ποινή του και θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Γιατί αποβλήθηκε ο Σένκεφελντ κόντρα στην Κηφισιά – Τι προβλέπει ο κανονισμός για τη συγκεκριμένη φάση (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:46 - 26.02.2024

Γιατί αποβλήθηκε ο Σένκεφελντ κόντρα στην Κηφισιά – Τι προβλέπει ο κανονισμός για τη συγκεκριμένη φάση (vid)

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά, μετά το μαρκάρισμά του στον Τετέι. Τι αναφέρει ο κανονισμός.

Από τους υπόλοιπους απόντες, ελάχιστες πιθανότητες να προλάβουν συγκεντρώνουν οι Σπόραρ και Τσέριν. Όμως, θεωρείται δύσκολο να ρισκάρει ο Τερίμ να τους συμπεριλάβει στην αποστολή, αφού οι δύο Σλοβένοι είναι ανέτοιμοι. 

Άρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τούρκος θα δουλέψει με τους παίκτες που είχε για την Κηφισιά, συν τον Μπερνάρ. Φυσικά, χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και θα εκτίσει την ποινή του εναντίον του Άρη.