Τι σημαίνει για τον Άρη το ενδιαφέρον της Ομόνοια για Αραούχο

Σέρχιο Αραούχο

i

©Intime

Τι σημαίνει για τον Άρη το ενδιαφέρον της Ομόνοια για Αραούχο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:10 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 13.09.2024

Οι Κύπριοι γράφουν ότι ο Αργεντινός ταξίδεψε στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με την Ομόνοια, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη συμφωνία. Παραμένει η επιλογή των ελεύθερων για τον Άρη.

Ταυτόχρονα με τον Άρη ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ομόνοιας που ήθελε μάλιστα να τον δηλώσει και στην ευρωπαϊκή της λίστα αλλά δεν πρόλαβε. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο sport-fm.com.cy, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με πολύ διαφορετικά πλέον δεδομένα απ’ ότι προηγουμένως. Όπως αναφέρουν οι Κύπριοι, εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη μία μικρή οικονομική διαφορά, χωρείς να διευκρινίζεται αν είναι ικανή να χαλάσει το «deal». Πάντως ο Αραούχο και για την Ομόνοια όσο και για τον Άρη δεν φαίνεται να είναι η μοναδική επιλογή.

Το γεγονός ασφαλώς ότι ο Αργεντινός επιθετικός μετέβη στην Κύπρο, προφανώς σημαίνει ότι είναι πιο κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τους «πράσινους» από ότι με τον Άρη με τον οποίο επίσης βρίσκεται σε επαφές εδώ και δυο μήνες. Αν ο Αραούχο τελικά καταλήξει στην Ομόνοια, τότε ο Αρης θα στραφεί, όπως το κάνει ούτως ή άλλως, αποκλειστικά στη δεξαμενή των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ήδη σε αυτή υπάρχουν δυο εντοπισμένη στόχοι με τους οποίους όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.