Τι συμβαίνει με Τάισον και Μπράντον - Τα δύο προβλήματα του ΠΑΟΚ

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

©Intime

Τι συμβαίνει με Τάισον και Μπράντον - Τα δύο προβλήματα του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:26 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 06.09.2024

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και τι συμβαίνει με Τάισον και Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με δύο απώλειες την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Τάισον και Μπράντον Τόμας ακόμη δεν έχουν καταφέρει να προπονηθούν με την ομάδα σε φουλ ρυθμό.

Για την ακρίβεια ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παρότι ακολούθησε κομμάτι της προπόνησης δεν κατάφερε να τη βγάλει όλη, ενώ ο Μπράντον Τόμας δεν προπονήθηκε καθόλου.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Τάισον έχει μυϊκές ενοχλήσεις, ενώ ο Μπράντον ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας για τα Play Off του Europa League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το αρχικό πρόγραμμα της Παρασκευής προέβλεπε διπλή προπόνηση, όμως οι άγριες διαθέσεις του τεχνικού επιτελείου και οι απαιτητικοί ρυθμοί της πρωινής προπόνησης, οδήγησαν στο να δωθεί μισό ρεπό στους παίκτες του Δικεφάλου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνεχίστηκε με 4 vs 4 σε υψηλή ένταση, σιρκουί με εμπόδια, και δουλειά πάνω στην τακτική.

Τέλος η μέρα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.Ο Τάισον συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπράντον συνέχισε τη θεραπεία και δούλεψε ατομικά.Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (07.09) στις 09:30, στη Νέα Μεσημβρία.