Τι συμβαίνει με τον Ιωαννίδη: Η... στροφή της Σπόρτινγκ και το νέο συμβόλαιο που έρχεται

Ο Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Τι συμβαίνει με τον Ιωαννίδη: Η... στροφή της Σπόρτινγκ και το νέο συμβόλαιο που έρχεται

Λάμπρος Γκαραγκάνης 14:39 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 27.08.2024

Για μία ακόμα ημέρα οι Πορτογάλοι, μέσω δημοσιευμάτων, αναφέρονται στον Φώτη Ιωαννίδη και τη Σπόρτινγκ. Με αντικρουόμενες πληροφορίες, αυτή τη φορά. Που βρίσκεται η αλήθεια και πότε θα κληθεί για νέο συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό ο διεθνής Έλληνας φορ.

Σίγουρα η έκβαση του επαναληπτικού αγώνα playoffs Παναθηναϊκός - Λανς, για το Conference League μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Κρατάμε αυτήν την άποψη, διότι έχει κοινωνούς. Οι οποίοι υποστηρίζουν ότι αν το Τριφύλλι αποκλειστεί και μείνει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη. Και για οικονομικούς λόγους και λόγω της αντίληψης του ποδοσφαιριστή, να συνεχίσει αλλού, σε υψηλότερο επίπεδο στόχων, την καριέρα του. Όπως, για παράδειγμα, η Σπόρτινγκ, η οποία αγωνίζεται στο Champions League.

Όλα αυτά θα εξεταστούν την επόμενη ημέρα του αγώνα του ΟΑΚΑ, ως παράμετροι. Έως τότε τα γεγονότα είναι πολύ συγκεκριμένα. Σύμφωνα με την A Bola, θα γίνει τελική πρόταση για τον διεθνή Έλληνα φορ, η οποία θα αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ συν 5 εκατ. μπόνους. Έως τη Δευτέρα (2/9), όπου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στην Πορτογαλία. Την ίδια ώρα που το ρεπορτάζ αποδέχεται ότι στο τραπέζι για τη Σπόρτινγκ έχουν πέσει και άλλα ονόματα, τα οποία εξετάζει ο τεχνικός Ρούμπεν Αμορίμ.

Από την άλλη, σε μία από τις δημοφιλείς διαδικτυακές της εκπομπές, η Record ανέφερε μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Πιο κοντά στην πραγματικότητα... Διότι και το 25+5, ως τελική προσφορά, να καταθέσει ως πρόταση η Σπόρτινγκ, θα απορριφθεί με βάση την ανθεκτικότητα που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός και η διοίκησή του έως τώρα (τον ίδιο... δρόμο πήραν οι προτάσεις των Ίπσουιτς και Μπολόνια εδώ και καιρό). Στο video, λοιπόν, γίνεται λόγος για... στροφή της Σπόρτινγκ στο θέμα του Φώτη Ιωαννίδη. Ότι έχει αποφασίσει πως οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό δεν συζητούν πώλησή του.

Μάλιστα, αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ ότι αναμένεται να κατατεθεί στον 24χρονο επιθετικό μία ηγεμονική πρόταση, ως νέο συμβόλαιο, από την ελληνική ομάδα. Αυτό, δηλαδή, που αναφέρει και η πληροφόρηση από τα μέρη μας. Ότι τις επόμενες εβδομάδες, θα γίνει αυτή η συζήτηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον παίκτη. Για νέο πολυετές συμβόλαιο (το υπάρχον λήγει το 2027), που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές 1,6 εκατ. και βάλε...