Τιάγκο Νους: Το «διαμάντι» του ΟΦΗ, η ρήτρα αγοράς και οι «σειρήνες» των μεγάλων

Τιάγκο Νους

i

©Intime

Τιάγκο Νους: Το «διαμάντι» του ΟΦΗ, η ρήτρα αγοράς και οι «σειρήνες» των μεγάλων

O Τιάγκο Νους είναι «on fire» κι οδηγεί τον ΟΦΗ σε επιτυχή αποτελέσματα. Ο Αργεντίνος φορ έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς του ΟΦΗ κι έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στους Κρητικούς. Αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς ενδέχεται να απασχολήσει τις ομάδες του ανήκουν στο Big-5 της χώρας μας το προσεχές καλοκαίρι.

«Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και αν είναι δυνατόν να προκριθούμε και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού του χρόνου η ομάδα κλείνει 100 χρόνια ζωής και αυτό είναι πολύ σημαντικό». Τάδε έφη ο Τιάγκο Νους μετά την εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ με σκορ 3-2 επί του Πανσερραϊκού. Κι ο Αργεντίνος βραχύσωμος επιθετικός του ΟΦΗ έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και την οδηγεί προς τον δρόμο αυτό.

Ο Λατίνος φορ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στα πρώτα ματς των Κρητικών (ΑΕΚ, Ατρόμητο), όμως από εκεί κι έπειτα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος συμπληρώνει την προσεχή Δευτέρα ακριβώς δυο μήνες στον ΟΦΗ, είναι μέχρι στιγμής από τους πλέον, αν όχι ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής των Κρητικών.

Ο Νους έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς της κρητικής ομάδας (επτά στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League κι ένα στο Κύπελλο), έχοντας συνολικά 469΄συμμετοχής με 3 γκολ, τέσσερις ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι.

Μάλιστα με τα δύο γκολ του χάρισε στον ΟΦΗ την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό. Να σημειώσουμε πως αν συνεχίσει έτσι ο Νους και δεν μπορέσει να τον αγοράσει ο ΟΦΗ (στην μεταγραφή του με την μορφή δανεισμού από την Αρχεντίνος Τζούνιορς μπήκε και ρήτρα αγοράς όπως έγραφαν το καλοκαίρι οι συμπατριώτες του και συγκεκριμένα ένα ποσό γύρω στις 800.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του) ενδέχεται να υπάρξει ενδιαφέρον από τους μεγάλους συλλόγους της χώρας. Είναι σε πολύ καλή ηλικία, είναι ταχύς και πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Τούτη τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του Αργεντίνου επιθετικού υπολογίζεται στα 450.000 ευρώ και μένει να δούμε πόσο θα κοστίζει στο τέλος της σεζόν αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.