Ζογκλέρ: Δείτε τα... μαγικά του Τιάγκο Ρομάνο του Παναθηναϊκού, στον οποίο αφιέρωσε βίντεο ο Μέσι (vids)

Τιάγκο Ρομάνο

i

© Intime

Ζογκλέρ: Δείτε τα... μαγικά του Τιάγκο Ρομάνο του Παναθηναϊκού, στον οποίο αφιέρωσε βίντεο ο Μέσι (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:48 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 24.06.2024

Ο Τιάγκο Ρομάνο του Παναθηναϊκού κάνει... πράγματα και θαύματα με την μπάλα στα πόδια.

Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας, ήταν ο Τιάγκο Ρομάνο. Ο 18χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού έζησε μία μοναδική στιγμή που δεν θα τη ξεχάσει ποτέ. Συγκεκριμένα, χθες Κυριακή (23/6) είχε τα γενέθλιά του και δέχτηκε μία ιδιαίτερη ευχή.

Ο Λιονέλ Μέσι μέσα από ένα βίντεο στα social media ευχήθηκε στον συμπατριώτη του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γεια σου Τιάγκο. Να περνάς καλά εκεί, να προσέχεις, διασκέδασε σήμερα που είναι τα γενέθλιά σου και σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά».

Το «who is who» του Τιάγκο Ρομάνο

Ο νεαρός και ταλαντούχος εξτρέμ του «τριφυλλιού» είναι γιος του Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος να θυμίσουμε πως αγωνίστηκε στη χώρα μας για 11 χρόνια με τις φανέλες των Εργοτέλη, Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης, Εθνικού και Άρη Βούλας, ενώ πλέον βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα κι εργάζεται ως σκάουτερ για τον «Γηραιό».

Ο Τιάγκο Ρομάνο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά από νωρίς και να... κλέψει τις εντυπώσεις. Πριν μερικές μέρες μάλιστα, ο ίδιος κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με την Κ20 της Αργεντινής υπό τις οδηγίες του Χαβιέ Μασεράνο, στη φιλική νίκης της ομάδας του επί των ΗΠΑ (1-0), όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή για 25 λεπτά. 

 «Αξέχαστη εμπειρία. Ευτυχία και χαρά να εκπροσωπώ αυτά τα χρώματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ο Τιάγκο Ρομάνο βρίσκεται περίπου 4,5 χρόνια στην «πράσινη» Ακαδημία, αγωνίζεται ως εξτρέμ και διακρίνεται για την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια. Την περασμένη σεζόν ο νεαρός αγωνίστηκε 22 φορές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και σκόραρε εννιά γκολ σε 1.591 λεπτά. 

Απολαύστε μερικά από τα... μαγικά του: