Την απάντηση της Τσέλσι, ακόμα και απόψε, περιμένει η ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Φοφανά

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

Την απάντηση της Τσέλσι, ακόμα και απόψε, περιμένει η ΑΕΚ για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Φοφανά

Κώστας Τσίλης 14:41 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 07.09.2024

Η συμφωνία με τους Λονδρέζους έχει "κολλήσει" σε μια σειρά από τελικούς όρους, η Ένωση έχει προτείνει μια φόρμουλα προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια και πλέον περιμένει άμεσα απάντηση

Τα περιθώρια που ήταν αποφασισμένη η ΑΕΚ να εξαντλήσει στην υπόθεση του Ντατρό Φοφανά, τα έχει πλέον αγγίξει. Στις συζητήσεις των τριών τελευταίων ημερών, η Τσέλσι έχει βάλει στο τραπέζι (οικονομικούς) όρους που αφορούν το deal, τους οποίους πρακτικά η Ένωση δεν μπορεί να καλύψει. Και αυτά είναι και τα εμπόδια, που κρατούν ακόμα την υπόθεση μακριά από οριστική συμφωνία.

Σε τεντωμένο σχοινί η προσπάθεια της ΑΕΚ για οριστικό deal με την Τσέλσι για Φοφανά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:23 - 06.09.2024

Σε τεντωμένο σχοινί η προσπάθεια της ΑΕΚ για οριστικό deal με την Τσέλσι για Φοφανά

Η Ένωση εξακολουθεί να παλεύει να βρει κοινή συνισταμένη με τους Λονδρέζους για τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για να κλείσει η συμφωνία με τον Ιβοριανό φορ, γεγονός που έχει φέρει την υπόθεση στο πιο κρίσιμο σημείο της

Ο χρόνος όμως πλέον πιέζει ασφυκτικά κυρίως την ΑΕΚ. Και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που έκανε ήδη από χθες η Ένωση, είναι να φτιάξει και να προτείνει στην Τσέλσι μια φόρμουλα, προκειμένου αυτά τα εμπόδια να ξεπεραστούν. Ουσιαστικά μια πρόταση προς τους Μπλε και όσον αφορά τους όρους που θέτουν για να κλείσει η συμφωνία. Και αυτό που πλέον η ΑΕΚ περιμένει, είναι την απάντηση της Τσέλσι. Κάτι που είναι πιθανό να γίνει ακόμα και αργά απόψε.

Όμως δεν τίθεται θέμα περαιτέρω διαπραγμάτευσης, καθώς τα πράγματα είναι καθαρά και από την πλευρά της Τσέλσι αλλά και απ' αυτή της ΑΕΚ. Οι Λονδρέζοι έθεσαν όρους, η Ένωση αντιπρότεινε μια φόρμουλα εφικτή στις δυνατότητές της. Και η απάντηση που θα δώσει η Τσέλσι, θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Άλλωστε όπως διαβάσατε ήδη από χθες στο Sportal.gr, η ΑΕΚ πρέπει μέχρι αύριο να ξέρει αν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Φοφανά ή θα πρέπει να κοιτάξει προς εναλλακτικές λύσεις. Με την μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα, να λήγει την προσεχή Τετάρτη.