Την πρώτη πάσα στον Μαρσιάλ μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ, την έδωσε ο Ηλιόπουλος

Μαρσιάλ

i

Αντονί Μαρσιάλ και Μάριος Ηλιόπουλος/©intime

Την πρώτη πάσα στον Μαρσιάλ μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ, την έδωσε ο Ηλιόπουλος

Κώστας Τσίλης 20:38 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 19.09.2024

Ο Ηλιόπουλος ήταν παρών και στην υπογραφή του συμβολαίου του Γάλλου σταρ όπως και σ' όλα τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και αυτή την φορά έπαιξε και... μπάλα

Στις υπογραφές όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι, ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν παρών. Πάντα με μια ξεχωριστή ατάκα για τον καθένα. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ από το επίσημο επισφράγισμα τις μεγαλύτερης μεταγραφής του καλοκαιριού που είναι ο Αντονί Μαρσιάλ.

Μάλιστα αυτή την φορά ο Μάριος Ηλιόπουλος, έπαιξε και... μπάλα. Μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ ήταν αυτός που έδωσε την πρώτη... πάσα στον Μαρσιάλ, προκειμένου να κάνει τα... τσαλίμια του για τις ανάγκες της επίσημες φωτογράφισης. Βεβαίως ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, δεν είχε σήμερα την πρώτη γνωριμία με τον Γάλλο σταρ.

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sportal.gr, ο Μάριος Ηλιόπουλος χθες το βράδυ ήταν ο οικοδεσπότης του Μαρσιάλ σε δείπνο καλωσορίσματος. Και είναι αλήθεια πως οι δυο τους είχαν ευκαιρία να μιλήσουν πολύ και για πολλά πράγματα. Ζητήματα που αφορούσαν κυρίως την ΑΕΚ, το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Απέκτησαν από το δείπνο μια οικειότητα, η οποία βγήκε και στη σημερινή παρουσία του Ηλιόπουλου στις υπογραφές του συμβολαίου του Μαρσιάλ.