«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο κόλπο για Τισουνταλί»

Ο Ταρίκ Τισουνταλί

i

©imago

«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο κόλπο για Τισουνταλί»

Sportal newsroom 20:52 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 21.06.2024

Όπως αναφέρουν στο Βέλγιο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Γάνδης, Ταρίκ Τισουνταλί.

Ελληνικό... εμφύλιο για τον Ταρίκ Τισουνταλί βλέπουν οι Βέλγοι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το βελγικό σάιτ Nieuwsblad.be η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μαροκινό φορ της Γάνδης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 31χρονος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τη βελγική ομάδα, με τη Γάνδη να είναι θετική για την πώλησή του. Ο Τισουνταλί τη φετινή σεζόν μέτρησε 51 συμμετοχές, 21 γκολ και δώδεκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη Γάνδη μετράει 56 γκολ και 28 ασίστ.

«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Τάρικ Τισουνταλί να αφήσει την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ δείχνουν ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό.

Προηγουμένως, είχε εκφραστεί ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από την Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα από την Αλ Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μαροκινός επιθετικός που έχει γεννηθεί στο Άμστερνταμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το 2026 αλλά είναι ανοιχτή η πόρτα για την παραχώρησή του.

Η Γάνδη θέλει να εξοικονομήσει χρήματα και το σκέφτεται σοβαρά. Στην παρούσα φάση, η αρχική τιμή πώλησης μοιάζει να είναι το εμπόδιο ώστε να υπάρξει συμφωνία με κάποια ομάδα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.