Ο Τισουντάλι στο Sportal: «Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός - Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί»

Τισουντάλι

i

© Intime

Ο Τισουντάλι στο Sportal: «Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός - Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί»

Ο Ταρίκ Τισουντάλι μίλησε στο Sportal για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τους φίλους της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από το Περιστέρι κι έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε του Ατρόμητου με 2-1, με τον Μαντί Καμαρά να «λυτρώνει» τους Θεσσαλονικείς στο φινάλε και να κρίνει την αναμέτρηση, διατηρώντας τους ασπρόμαυρους στην κορυφή.

Ο Ταρίκ Τισουντάλι μίλησε στο Sportal πριν τη διακοπή και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, στο ακυρωθέν δεύτερο γκολ του Δικεφάλου, ενώ αποθέωσε και τον «ασπρόμαυρο» κόσμο. Επίσης, ο Μαροκινός μίλησε τόσο για την κλήρωση του Europa League, όσο και για την δική του ετοιμότητα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sportal ο Μαροκινός:

«Σε παιχνίδια σαν αυτά το σημαντικό είναι να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος για τη νίκη και πλέον».

Για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και γενικότερα υπογράμμισε:

«Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί και είμαι χαρούμενος που είναι τόσο κοντά μας και μας σπρώχνουν στη νίκη, άλλωστε για αυτούς παίζουμε».

Για το ακυρωθέν δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Λένε πώς υπήρξε φάουλ ίσως μπορούσε να το δώσει, ίσως όχι. Είναι απόφαση του διαιτητή. Δεν θέλω να μιλάω για τις αποφάσεις των διαιτητών, πήρε την απόφαση να δώσει φάουλ. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως νικήσαμε».

Για το αν η διακοπή είναι κάτι θετικό για αυτόν καθώς θα μπορέσει να ενσωματωθεί καλύτερα στο γκρουπ σημείωσε:

«Ναι φυσικά όσο είσαι με την ομάδα ενσωματώνεσαι όλο και πιο πολύ σε αυτή και καταλαβαίνεις τους συμπαίκτες σου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για την κλήρωση του Europa League ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος με την κλήρωση, σίγουρα υπάρχουν και δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Έχουμε δείξει ποιοι είμαστε και κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός, κάναμε κάποια καλά βήματα και συνεχώς εξελισσόμαστε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!