Το «αντίο» και το απίστευτο κορεό προς τιμήν του Πέπε

Το «αντίο» και το απίστευτο κορεό προς τιμήν του Πέπε

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:48 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 06.09.2024

O Πέπε στα 41 του χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και οι Πορτογάλοι θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν στο «Ντα Λουζ» με ένα πολύ ιδιαίτερο κορεό, προκαλώντας ανατριχίλα.

Η Πορτογαλία υποδέχτηκε την Κροατία στο στάδιο «Ντα Λουζ» για τον πρώτο τους αγώνα στο Nations League και πριν τον αγώνα οι Πορτογάλοι τίμησαν τον Πέπε με ένα εκπληκτικό κορεό, θέλοντας να του πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα έχει προσφέρει τόσα χρόνια στην Εθνική του ομάδα.

Ο Πέπε ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αποσύρεται σε ηλικία 41 ετών, ενώ το καλοκαίρι, είχε γίνει ο γηραιότερος παίκτης που έχει συμμετάσχει ποτέ σε Euro. Με την φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας μετράει 141 συμμετοχές, από το 2007 έως το 2024. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας του έδωσε μία συλλεκτική φανέλα με το Νο3 στο μπροστινό μέρος και τον αριθμό 141 στην πλάτη, όσα δηλαδή και τα ματς που έχει παίξει.

Με το... δεξί η Πορτογαλία του ρέκορντμαν Ρονάλντο, έγραψε ιστορία με την πρώτη του νίκη το Σαν Μαρίνο!
NATIONS LEAGUE

23:41 - 05.09.2024

Με το... δεξί η Πορτογαλία του ρέκορντμαν Ρονάλντο, έγραψε ιστορία με την πρώτη του νίκη το Σαν Μαρίνο!

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει δίχτυα και να γράφει ιστορία, φτάνοντας τα 900 γκολ στην καριέρα του, η Πορτογαλία επικράτησε της Κροατίας με 2-1 στην πρεμιέρα του Nations League. Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε το Σαν Μαρίνο, επικρατώντας με 1-0 του Λιχτενστάιν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: