Το απίστευτο στατιστικό του Φαμπιάν Ρουίθ με την Ισπανία

Το απίστευτο στατιστικό του Φαμπιάν Ρουίθ με την Ισπανία

Νεφέλη Μπισμπίκη • 14:23 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 09.09.2024

Τι και αν η Ισπανία έμεινε με δέκα παίκτες για 70 λεπτά; Αν υπάρχει ο Φαμπιάν Ρουίθ στην ομάδα, η επιτυχία είναι σίγουρη και τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.

Η Ισπανία παρέδωσε ακόμα ένα πειστήριο για ποιον λόγο είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης απέναντι στην Ελβετία το βράδυ της Κυριακής. Παίζοντας με παίκτη από το 20ο λεπτό, έβαλε τέσσερα γκολ, με τους Χοσέλου, Φαμπιάν Ρουίθ και Φεράν Τόρες να μην αφήνουν τους αντιπάλους τους να ανασάνουν. Μπορεί οι Ελβετοί να βρήκαν μία φορά δίχτυα, ωστόσο εγκλωβίστηκαν από την ομάδα του Ντε λα Φουέντε, παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Μάλιστα, ο Φαμπίαν Ρουίθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δύο φορές και έκοψε τις ελπίδες των αντιπάλων του για κάθε πιθανό θετικό αποτέλεσμα. Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι αυτό. Μετά από ένα άκρως επιτυχημένο Euro, o μέσος της Παρί Ζεν Ζερμέν, εντυπωσιάζει και στο Nations League, αφού η κάθε του εμφάνιση τον καθιστά απαραίτητο για την ενδεκάδα της «ρόχα». Συγκεκριμένα, η Ισπανία δεν έχει χάσει ποτέ με τον Φαμπιάν Ρουίθ στο γήπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, με 21 νίκες και 10 ισοπαλίες.

Πέταξε για το Δουβλίνο ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Ελλάδας (gallery)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:21 - 09.09.2024

Πέταξε για το Δουβλίνο ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία η Εθνική Ελλάδας (gallery)

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (9/9) για το Δουβλίνο, όπου την Τρίτη (10/9, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Aviva Stadium με στόχο να κάνει το 2/2 στο ξεκίνημά της στο φετινό Nations League.

Αυτό σημαίνει πως ο 28χρονος Ισπανός, έχει κερδίσει τους 35 από τους 36 αγώνες του όταν έχει σκοράρει και για σύλλογο και για την χώρα του, από το ντεμπούτο του στην επαγγελματική του καριέρα. Δεν είναι σύμπτωση, είναι απλά εντυπωσιακός.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!