Το απίθανο βίντεο της UEFA για το Champions League με Ζλάταν και Τσέφεριν: «Το ήξερα ότι αυτά τα σκουπίδια έρχονται από δικηγόρο – Το λες γιατί δεν το έχεις κερδίσει ποτέ» (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Αλεκσάντερ Τσεφέριν

i

PrtScr

Το απίθανο βίντεο της UEFA για το Champions League με Ζλάταν και Τσέφεριν: «Το ήξερα ότι αυτά τα σκουπίδια έρχονται από δικηγόρο – Το λες γιατί δεν το έχεις κερδίσει ποτέ» (vid)

Κώστας Τόπας 12:35 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 30.08.2024

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Αλεκσάντερ Τσεφέριν πρωταγωνίστησαν στο σποτ του νέου Champions League, έχοντας έναν επικό διάλογο.

Η λαμπερή κλήρωση του UEFA Champions League στο Μονακό, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναγνωρίστηκε ως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της διοργάνωσης, ήταν μια στιγμή γεμάτη ένταση και χιούμορ. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σε ένα σποτάκι για το νέο Champions League, άφησε να ξεφύγει μια φράση που προκάλεσε απρόσμενη αντίδραση από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Ιμπραΐμοβιτς αναφώνησε: «Αυτό είναι ΣΟΥΠΕΡ…». Αμέσως, ο Τσέφεριν τον διέκοψε με ένα δυνατό «Σσσς… Σου είπα ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ». Με αυτή τη σύντομη αλλά ισχυρή φράση, ο πρόεδρος της UEFA έκανε μια σαφή νύξη για το αποτυχημένο σχέδιο της European Super League, μια πρωτοβουλία που επιδίωκε να δημιουργήσει μια κλειστή και ελιτίστικη διοργάνωση, φέρνοντας αντιμέτωπους τους πιο ισχυρούς συλλόγους στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια, ο Τσέφεριν ρωτάει τον Σουηδό παλαίμαχο φορ τη γνώμη του για αυτό το νέο format της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Ζλάταν να του απαντάει: «Το ήξερα ότι αυτά τα σκουπίδια έρχονται από δικηγόρο».

Για να έρθει η χιουμοριστική απάντηση από τον Τσέφεριν: «Το λες γιατί δεν το έχεις κερδίσει ποτέ»

Η στιγμή που απαθανάτισαν οι κάμερες και έγινε γρήγορα viral στα social media έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της ημέρας. Η ειρωνεία του Τσέφεριν για τη Super League έχει ερμηνευτεί ως συμβολική νίκη για την UEFA και τις παραδοσιακές αξίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δείτε όλο το βίντεο:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!