Το απόγευμα του Φερνάντες και του Λιούμπιτσιτς

Το απόγευμα του Φερνάντες και του Λιούμπιτσιτς

Κώστας Τσίλης 20:58 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 02.07.2024

Η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ είχε μικρή διάρκεια, πολλή τακτική και δυο κιτρινόμαυρους που ξεχώρισαν πολύ

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να μην γλίτωσαν εντελώς την απογευματινή προπόνηση, όπως λανθασμένα υπέθεσαν μετά την πρωινή δουλειά. Όμως η διάρκεια του προγράμματος ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά. Προφανώς λόγω του αυριανού μεσημεριανού (14:00 ώρα Ελλάδος), η προπόνηση κράτησε περίπου μια ώρα.

Ωστόσο είχε μπόλικη δουλειά πάνω στο κομμάτι της τακτικής. Χωρίς τον Ελίασον και τον Γιόνσον για λόγους αποφόρτισης, αλλά με τον Πάολο Φερνάντες και τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, να κάνουν όμορφο πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Κροάτης ήταν σε μεγάλα κέφια.

Ο Φερνάντες σε ρόλο δεξιού ακραίου επιθετικού και ο Λιούμπιτσιτς σ' αυτόν του ελεύθερου πίσω από τον φορ, έκαναν ορισμένα εξαιρετικά τελειώματα φάσεων στην άσκηση για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ενώ ειδικά ο Κροάτης, αλλά και ο Ισπανός, είχαν και κάποιες πολύ καλές εμπνεύσεις στις πάσες του.

Είναι δυο παίκτες που έχουν υψηλό κίνητρο στην φετινή προετοιμασία. Άλλωστε είναι η πρώτη τους με την ΑΕΚ. Και θέλουν αμφότεροι να δείξουν πράγματα στον Ματίας Αλμέιδα ενόψει της νέας σεζόν. Και δεδομένα με τέτοιου είδους αγωνιστική εικόνα, όπως αυτή στη σημερινή απογευματινή προπόνηση, ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να περιμένει πολλά και από τους δυο.