Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Σακίρα στην Βαρκελώνη και η μετακόμισή της στο Μαϊάμι

Σακίρα

i

print screen

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Σακίρα στην Βαρκελώνη και η μετακόμισή της στο Μαϊάμι

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:03 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 14.08.2024

Η Σακίρα πλημμύρισε με σχόλια αφού ανακοίνωσε την αναχώρησή της από την Ισπανία, καθώς θα εγκατασταθεί στο Μαϊάμι.

Η ζωή της Σακίρα ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα όχι μόνο λόγω του χωρισμού της με τον Ζεράρ Πικέ, αλλά και λόγω των περίπλοκων συνθηκών υγείας του πατέρα της που τον έκαναν να νοσηλευτεί σε κλινική στη Βαρκελώνη.

«Εγκαταστήθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω σταθερότητα στα παιδιά μου, την ίδια σταθερότητα που αναζητούμε σε μια άλλη γωνιά της γης δίπλα σε φίλους, οικογένεια και θάλασσα», δημοσίευσε η Σακίρα.

«Σήμερα, ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους», διευκρίνισε, «Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σερφ στα κύματα μαζί μου στη Βαρκελώνη, το μέρος όπου έμαθα ότι η φιλία είναι μεγαλύτερη από την αγάπη.

Ευχαριστώ όλους όσους με ενθάρρυναν εκεί, μου πήραν τα δάκρυα, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω, θέλω να ευχαριστήσω το ισπανικό κοινό μου που με κάλυψε με τη ζεστασιά και την πίστη του».

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, το σπίτι της Σακίρα ήταν γεμάτο χαμόγελα λόγω της είδησης της ανάρρωσης του μπαμπά της, καθώς πλέον θα μπορούσε επιτέλους να επιστρέψει σε μια από τις πόλεις όπου ξεκίνησε η άνοδός της.

Αρκετές πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρουν ότι η απόφαση δεν ήταν απροσδόκητη, καθώς ήθελε μια αλλαγή καιρό πριν, αλλά έμεινε στη Βαρκελώνη λόγω της οικογένειας και των παιδιών της.

Η Σακίρα δημοσίευσε μια ιστορία Instagram με μια φωτογραφία από το παράθυρο του αεροπλάνου και έγραψε τη λεζάντα της φωτογραφίας "Αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως τα ονειρευόμασταν. Μερικές φορές τρέχουμε αλλά δεν φτάνουμε ποτέ εκεί. Μην αμφιβάλλετε ότι θα είμαι πάντα εδώ"