Το... δεύτερο ρεπό του Μεντιλίμπαρ και η αποστολή για Μάλμε

Το... δεύτερο ρεπό του Μεντιλίμπαρ και η αποστολή για Μάλμε

Διονύσης Βερβελές 13:42 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 22.10.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε ρεπό στους παίκτες του για σήμερα Τρίτη και Τετάρτη πετάνε για Σουηδία...

Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Μάλμε, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Ρέντη. Αυτό γιατί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πιστός στη συνήθειά του, έδωσε ρεπό στους παίκτες του τη δεύτερη ημερά μετά από επίσημο αγώνα.

Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με το Λεβαδειακό, Δευτέρα ακολούθησαν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν για αρκετή ώρα και σήμερα, Τρίτη, έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν. Την Τετάρτη η αποστολή των Πειραιωτών πρόκειται να πετάξει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» νωρίς το πρωί, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δε θα έχουν προπόνηση στο Ρέντη, οπότε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Μάλμε, επί ελληνικού εδάφους, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να φτάσουν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μάλμε και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προπονηθούν στο γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας της Πέμπτης και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς.

Η αποστολή για Σουηδία

Ο Βάσκος τεχνικός μετά την προπόνηση της Δευτέρας έκανε γνωστή και την αποστολή της ομάδας, από τη στιγμή που δε θα προπονηθεί άλλο στο Ρέντη και θα φύγουν απευθείας για τη Σουηδία με την επιστροφή των παικτών από το ρεπό. Στα πλάνα του ο έμπειρος κόουτς έχει πάρει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή επιστρέφουν, μετά από το ματς με το Λεβαδειακό που ήταν εκτός, και οι Ρέτσος, Γουίλιαν, Μαρτίνς. Εκτός, φυσικά, είναι ο Γιαζίτζι ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αφού δεν έχει δηλωθεί στη λίστα.

Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ έχει αποφασίσει να πάρει μαζί του στη Σουηδία πέρα από τους Κωστούλα, Μουζακίτη και τον Μπακούλα, κάτι που σημαίνει πως δε θα αγωνιστεί κανείς απ' αυτούς, παρά μόνο ο Παπακανέλλος, στο ματς των Νέων την Τετάρτη κόντρα στην Κάλεφ. Αντιθέτως, εκτός έχει μείνει ο Κουτσίδης ο οποίος δε θα ταξιδέψει στη Σουηδία, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω ηλικίας στο Youth League με τους μικρούς.