Το δικαίωμα της μιας αλλαγής, που βάζει σε σκέψεις τον Αλμέιδα

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Το δικαίωμα της μιας αλλαγής, που βάζει σε σκέψεις τον Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 14:30 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 23.07.2024

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα μέχρι το βράδυ να κάνει μια αντικατάσταση παίκτη για την ευρωπαϊκή λίστα των δυο ματς με την Εσκάλδες και αυτό δεν αφήνει αδιάφορο τον Αργεντινό τεχνικό

Αυτή την φορά οι αποφάσεις για την ευρωπαϊκή λίστα για τα δυο ματς με την Εσκάλδες, ήταν σχετικά εύκολη υπόθεση για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Έρικ Λαμέλα ανακοινώθηκε δυο μέρες αφού κατατέθηκε η λίστα, ο Μόουζες Οντουμπάτζο την παραμονή, ο Στίβεν Τσούμπερ δεν είχε επιστρέψει καν από την άδεια μετά από το Euro και ο Τούκου Περέιρα φαινόταν πως δεν ήταν στο 100% της ετοιμότητάς του.

Επομένως ήταν πολύ προφανείς οι επιλογές για το απαραίτητο "κόψιμο" προκειμένου να βγουν τα νούμερα με τους 17 ξένους (κοινοτικούς και μη). Από τα επόμενα προκριματικά, ο Αλμέιδα θα έχει να λύσει έναν πραγματικό γρίφο. Όμως και τώρα, γι αυτά τα δυο ματς με την Εσκάλδες, η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή, 24 ώρες πριν από την σέντρα.

Αυτό είναι κάτι που προφανώς και βάζει σε σκέψεις τον Αργεντινό τεχνικό. Κυρίως διότι εκτός από το αυριανό ματς που δεδομένα κανείς απ' όσους έμειναν εκτός λίστας, δεν μπορεί να υπολογίζεται, υπάρχει και η ρεβάνς. Και με την εικόνα που έχει και ο Έρικ Λαμέλα αλλά και ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ίσως να είναι σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, μέχρι τότε, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Δεν είναι μια απλή απόφαση. Ενώ το γεγονός πως ο Οντουμπάτζο είναι δεξί μπακ, ίσως του μειώνει τις πιθανότητες. Αντίθετα ίσως για τον Λαμέλα, μπορεί και κάποια σκέψη να περνάει από το μυαλό του Αλμέιδα. Αλλά προς το παρόν μόνο ως σκέψη και όχι ως απόφαση.