Το δουλεύει πολύ η ΑΕΚ με τον Στρακόσια

Θωμάς Στρακόσια

i

© Photo by Visionhaus/Getty Images

Το δουλεύει πολύ η ΑΕΚ με τον Στρακόσια

Κώστας Τσίλης 19:45 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 12.06.2024

Έχει βρει... έδαφος η Ένωση στην περίπτωση του διεθνή Αλβανού τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ και το παλεύει προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση

Για την ΑΕΚ υπάρχει ένα δεδομένο. Πως θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, την υπόθεση τερματοφύλακα. Υπάρχει και ένα ακόμα δεδομένο, το οποίο διαβάσατε πριν λίγο στο Sportal.gr. Πως από την στιγμή που δεν κλείνει με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, δεδομένα κοιτάζει σοβαρά και άλλες περιπτώσεις. Όπως αυτή του Φώτη Στρακόσια. Μάλιστα η πραγματική διάσταση του θέματος, είναι πως την υπόθεση του διεθνή Αλβανού τερματοφύλακα, η ΑΕΚ την δουλεύει πολύ για να την προχωρήσει.

Όσο δεν κλείνει η ΑΕΚ τερματοφύλακα, τόσο μπαίνουν κι άλλα ονόματα, δίπλα σ' αυτό του Μπρινιόλι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:21 - 12.06.2024

Όσο δεν κλείνει η ΑΕΚ τερματοφύλακα, τόσο μπαίνουν κι άλλα ονόματα, δίπλα σ' αυτό του Μπρινιόλι

Η ΑΕΚ έχει ως πρώτη προτεραιότητα την μεταγραφή στην θέση κάτω από τα δοκάρια, έχει ανοιχτή την υπόθεση Μπρινιόλι, αλλά όσο δεν την κλείνει, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις όπως του Στρακόσια

Ο Στρακόσια πήγε το 2022 από την Λάτσιο στην Μπρέντφορντ. Σε δυο σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει κάνει μόλις τρια ματς. Και ακόμα τρία στο κύπελο Αγγλίας. Κάτι που φυσικά δεν έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένο τον 29χρονο διεθνή τερματοφύλακα, που ήταν βασικός στην Λάτσιο στο Καμπιονάτο. Και κάπου εδώ... τρυπώνει η ΑΕΚ.

Στην Ένωση κοίταξαν προς την περίπτωση του Στρακόσια και αφουγκράστηκαν αυτή την επιθυμία του παίκτη να βρει ένα νέο σταθμό στην καριέρα του. Άλλωστε είναι και στα 29 του χρόνια και ήδη δυο χρόνια είναι σχεδον ανανενεργός, ενώ κινδύνεψε και η θέση του βασικού στην εθνική ομάδα. Και πάνω σ' αυτό "πατάει" η ΑΕΚ και δουλεύει την περίπτωση.

Δεν είναι κάτι εύκολο. Όμως από την στιγμή που ο παίκτης θέλει να φύγει, υπάρχει ένα σημαντικό σκαλοπάτι για να πατήσει η ΑΕΚ. Βεβαίως θα πρέπει να πειστεί πως η Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί να είναι το επόμενο βήμα του. Έχει συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ μέχρι και το 2026. Αλλά και επ' αυτού βρίσκονται λύσεις, ενδεχομένως μ' έναν δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Με την ΑΕΚ πάντως, να μην "καίει" ακόμα την περίπτωση του Μπρινιόλι. Το ακριβώς αντίθετο. Ανοιχτή την κρατάει και αυτή. Και αυτό διότι θέλει να είναι έτοιμη σε κάθε ενδεχόμενο, να μπορέσει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, την μεταγραφή τερματοφύλακα.

Tags: