Το δράμα του Λο Σέλσο: «Όταν έμαθα ότι θα χάσω το Μουντιάλ, έκλαιγα τρεις μέρες στο μπάνιο» (vids)

Λο Σέλσο

i

Λο Σέλσο/PrtScr

Το δράμα του Λο Σέλσο: «Όταν έμαθα ότι θα χάσω το Μουντιάλ, έκλαιγα τρεις μέρες στο μπάνιο» (vids)

Κώστας Τόπας 10:41 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 14.08.2024

Ο μέσος της Βιγιαρεάλ, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμού, μίλησε γι' αυτή την δυσάρεστη εμπειρία τονίζοντας πως χρειάστηκαν ημέρες για να την ξεπεράσει.

Η εθνική Αργεντινής συνέτριψε το Κουρασάο με 7-0 στο «Madre de Ciudades Stadium» σε ένα φιλικό όπου ο Λιονέλ Μέσι έλαμψε με χατ-τρικ και ξεπέρασε τα 100 γκολ με την «Αλμπισελέστε». Ωστόσο είχε και την επιστροφή του Τζιοβάνι Λο Σέλσο, ο οποίος πάτησε ξανά χορτάρι με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, μετά την απουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022 λόγω τραυματισμού. Μετά το τέλος του αγώνα, ο μέσος της Βιγιαρεάλ μίλησε στον Τύπο και εξέφρασε την ευτυχία του.

«Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για μένα, να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα, που είναι η πιο όμορφη από όλες. Να απολαύσω ξανά με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο μετά από πολλούς μήνες. Με έναν τόσο μεγάλο τραυματισμό, περνάς πολύ δύσκολες στιγμές. Προσπάθησα να το απολαύσω στο έπακρο,  με την ομάδα και με τον κόσμο μας. Ήταν λόγος γιορτής για όλους.

Η ζωή, όπως το ποδόσφαιρο, δίνει εκδίκηση. Όταν δεν είχα άλλη επιλογή από το να κάνω εγχείρηση, έπρεπε να γυρίσω σελίδα. Σε όλο αυτό το διάστημα, το μόνο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να φορέσω ξανά αυτό τη φανέλα και να απολαύσω αυτό που ήταν σήμερα. Το να παίζεις στην εθνική Αργεντινής είναι το απόλυτο όνειρο κάθε παίκτη και σήμερα είμαι ευγνώμων στη ζωή που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες. Όταν έμαθα ότι ο τραυματισμός με εμπόδισε να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ότι έπρεπε να κάνω εγχείρηση, πέρασα τρεις ή τέσσερις ημέρες κλαίγοντας στο μπάνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μέσος.