Το έδαφος που κερδίζει συνεχώς ο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ και η αναζήτηση στην αγορά και για στόπερ

Μπρινιόλι

i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι/intime

Το έδαφος που κερδίζει συνεχώς ο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ και η αναζήτηση στην αγορά και για στόπερ

Κώστας Τσίλης 21:08 - 21.06.2024

Η Ένωση ανεβάζει μεταγραφικές στροφές και αυτό που φαίνεται για την υπόθεση τερματοφύλακα είναι πως η περίπτωση του Ιταλού... "ανεβαίνει", ενώ υπάρχει ψάξιμο και για στόπερ

Ήταν έτσι κι αλλιώς αναμενόμενο να ανεβάσει η ΑΕΚ στροφές όσο περνούν οι μέρες, στην δουλειά που θα κάνει για την μεταγραφική της ενίσχυση. Όμως και η συνάντηση κορυφής που έγινε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Μάριο Ηλιόπουλο, τον Ματίας Αλμέιδα και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη, θα ξεκλειδώσει περιπτώσεις.

Η περίπτωση του Στρακόσια παίρνει χρόνο (και υπεραξία) - Παραμένει ανοιχτό του Μπρινιόλι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:54 - 18.06.2024

Η περίπτωση του Στρακόσια παίρνει χρόνο (και υπεραξία) - Παραμένει ανοιχτό του Μπρινιόλι

Η δύσκολη περίπτωση του Στρακόσια, φαίνεται να δυσκολεύει όλο και περισσότερο και κυρίως να τραβάει πολύ και ίσως αυτό να σημαίνει πως η ΑΕΚ θα στραφεί σ' άλλες λύσεις που έτσι κι αλλιώς κρατάει ανοιχτές

Η υπόθεση μεταγραφής τερματοφύλακα παραμένει πολύ ψηλά στην ατζέντα. Και η αλήθεια είναι πως όσο κυλάει ο χρόνος, τόσο κερδίζει πλέον πολλούς πόντους η περίπτωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, στην ΑΕΚ αφενός κρατούσαν πάντα ανοιχτή την υπόθεση του Ιταλού τερματοφύλακα και αφετέρου βλέπουν όλο και πιο έντονα, πόσο χρονοβόρα μπορεί να είναι η περίπτωση του Θωμά Στρακόσια.

Δεν έχουν "κάψει" την υπόθεση του Αλβανού διεθνή τερματοφύλακα, δεν έχουν πάψει να κοιτάζουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, όμως ο Μπρινιόλι αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι πιο μπροστά απ' όλους. Άλλωστε πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που δεδομένα εκτιμούσε και ήθελε ο Αλμέιδα. Και επίσης πάντα υπάρχει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο, να πάει η ΑΕΚ για μεταγραφή δυο τερματοφυλάκων.

Παράλληλα η ΑΕΚ ψάχνεται στην μεταγραφική αγορά και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Και ψάχνεται και έντονα. Όπως είναι αυτή την στιγμή η κατάσταση, υπάρχει ο σίγουρος Ντομαγκόι Βίντα και ο Άλεξ Κάλενς για τον οποίο πιθανότατα θα υπάρξει συμφωνία για να μετατραπεί ο δανεισμός του σε ελεύθερη μεταγραφή. Από εκεί και πέρα για τον Αρολντ Μουκουντί τα μεταγραφικά σενάρια είναι πολλά. Με εμπλεκόμενη όπως διαβάσατε ήδη από χθες στο Sportal.gr, ακόμα και την Μίλαν.

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως έτσι κι αλλιώς θέλουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Και ήδη έχουν βγει στην αγορά, τσεκάροντας περιπτώσεις και για την θέση του στόπερ. Με δεδομένο μάλιστα πως η ΑΕΚ κτυπάει παράλληλα σε πολλά μεταγραφικά μέτωπα, καθότι είναι αρκετές οι ανάγκες της, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, με ποιά χρονική σειρά θα κλείσουν οι προσθήκες σε κάθε μια από τις θέσεις που κοιτάζει.