Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον κόσμο για την παρουσία στο ντέρμπι (vid)

Το «ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στον κόσμο για την παρουσία στο ντέρμπι (vid)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:05 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 07.10.2024

Με ένα video στο Instagram, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστηκε τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους και την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί το Τριφύλλι, στο αγωνιστικό σκέλος, να μην κατάφερε να νικήσει τους «ερυθρόλευκους», όμως αν κάποιος κέρδισε στο ΟΑΚΑ ήταν ο κόσμος του. Παρά τη μέτρια αγωνιστική πορεία, τη βαθμολογική απόσταση από την κορυφή της Stoiximan Super League, την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ντιέγκο Αλόνσο και τη μόνιμη δυσαρέσκεια για τη διοίκηση, οι φίλαθλοι της αθηναϊκής ομάδας ήταν ξανά εκεί.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο το δέλεαρ της μετακίνησης κόσμου από την ελληνική περιφέρεια, όπως είχε συμβεί και στον εντός έδρας αγώνα με τη Λανς για τα playoffs του Conference League. Επίσης, η πρόσκληση για το ματς με την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Conference, για τους πρώτους 40.000 φιλάθλους που θα εξαργυρώσουν το εισιτήριο του ντέρμπι. Το προνόμιο, δηλαδή, με ένα εισιτήριο να μπορεί να δει από κοντά δύο μεγάλα ματς.

«Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη ατμόσφαιρα», το σχόλιο που αναρτήθηκε στο Instagram των Πράσινων. Μαζί με ένα ωραίο video, στο οποίο αποτυπώνεται πως έζησε το σύνολο των φιλάθλων έζησε το ντέρμπι. Τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν 56.078. Εκ του αποτελέσματος, οι δράσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού, για να προσελκύσουν κόσμο, πέτυχαν. Με μικρά παιδιά, γυναίκες, ολόκληρες οικογένειες να βρίσκονται ανάμεσα στους θεατές.

Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο για τον Παναθηναϊκό!

Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο για τον Παναθηναϊκό!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης γράφει για το 0-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που διαιωνίζει μία κατάσταση αφόρητη για τον Παναθηναϊκό. Η αγωνιστική πρόοδος που δεν έρχεται, το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο και η διαιτητική επιρροή στα αποτελέσματα Πρωταθλήματος.

Μία κίνηση που, πιθανότατα, θα συνεχιστεί φέτος στα μεγάλα, ανταγωνιστικά, παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, με σκοπό ο Παναθηναϊκός να έχει ένα γεμάτο γήπεδο ως εφόδιο για τις επιτυχίες που κυνηγάει. Δίνοντας, ταυτόχρονα, το κίνητρο, με χαμηλό κόστος, στον κόσμο του να απολαμβάνει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα σε elite αγώνες.