Το κορυφαίο δώρο γενεθλίων, πήρε ένας μικρός οπαδός της ΑΕΚ

Το κορυφαίο δώρο γενεθλίων, πήρε ένας μικρός οπαδός της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 21:08 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 07.07.2024

Ένας πιτσιρικάς από την Καλαμάτα, τρελαμένος με την Ένωση, νόμιζε πως πήγαινε διακοπές στο Άμστερνταμ με τους γονείς του και κατέληξε στο ξενοδοχείο της ομάδας στο Μπουργκ Χάαμσταντ ως δώρο γενεθλίων

Είναι πιτσιρικάς. Στο δημοτικό ακόμα. Είναι τρελός και παλαβός οπαδός της ΑΕΚ, χωρίς όμως να μπορεί να βλέπει συχνά την ομάδα, καθώς μένει στην Καλαμάτα. Σε τρείς μέρες έχει τα γενέθλια του. Και οι γονείς του αποφάσισαν να του κάνουν το κορυφαίο δώρο, που θα το θυμάται σίγουρα σ' όλη του την ζωή.

Ο Φερνάντες στο Sportal: «Δεν έχω δείξει ακόμα στην ΑΕΚ ποιος είμαι και θέλω να το κάνω»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:36 - 07.07.2024

Ο Φερνάντες στο Sportal: «Δεν έχω δείξει ακόμα στην ΑΕΚ ποιος είμαι και θέλω να το κάνω»

Ο Ισπανός «μικρός μάγος» της Ένωσης, μιλάει από την πρώτη του κιτρινόμαυρη καλοκαιρινή προετοιμασία αποκλειστικά στο Sportal.gr, για την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του, για το πρωτάθλημα που χάθηκε, για τη νέα ΑΕΚ και για τις… ντρίμπλες τις δικές του και του Βινίσιους

Του είπαν πως θα πάνε ταξίδι για διακοπές στο Άμστερνταμ. Τίποτε άλλο. Έφτασαν σήμερα το πρωί στην Ολλανδία, αλλά δεν έμεινε στην ολλανδική πρωτεύουσα. Ο μικρός παραξενεύτηκε, αλλά δεν μπορούσε να περάσει από το μυαλό του, αυτό που θα ακολουθούσε. Έφτασαν στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ. Φυσικά ο μικρός εξακολουθούσε να μην ξέρει, περί ποίου ξενοδοχείου επρόκειτο.

Μπήκε στο λόμπι και όσο οι γονείς του ήταν στην ρεσεψιόν για να κάνουν το check in, εμφανίστηκε μπροστά στον μικρό ο Λιβάι Γκαρσία. Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι παίκτες. Ο πιτσιρικάς έμεινε... άγαλμα. Δυσκολευόταν να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά του. Δυσκολευόταν να το πιστέψει, ακόμα και όταν οι γονείς του τον ενημέρωσαν πως το ξενοδοχείο που θα μείνουν, είναι αυτό της ΑΕΚ.

Όμως από τότε που το έμαθε, δεν... ξεκόλλησε από το λόμπι για να περιμένει να δει ποιός παίκτης θα περάσει. Άλλωστε ήταν αυτός που πρώτος απ' όλους υποδέχθηκε τον Βίντα, τον Γκατσίνοβιτς και τον Σιμάνσκι, όταν το μεσημέρι έφτασαν εδώ στο Μπουργκ για να ενσωματωθούν με την αποστολή. Ενώ και το απόγευμα, ήταν παρών στην προπόνηση και την παρακολούθησε... εκστασιασμένος, τα ινδάλματά του να παίζουν μπάλα. Με μεγαλύτερο απ' όλα τον Ελίασον. Όταν μάλιστα έπιασε δυνατή βροχή και ο μπαμπάς τον προέτρεψε να μπει κάτω από υπόστεγο για να προστατευτεί, η απάντηση ήταν αφοπλιστική. "Αφού ο Ελίασον προπονείται στην βροχή, θα είμαι και εγώ".