Το ξενοφοβικό σχόλιο του Πικέ για τη Σακίρα και η ανάρτηση της Κολομβιανής σταρ: «Δεν έχουν ζωές!» (vid)

Σακίρα - Πικέ

i

© printscreen

Το ξενοφοβικό σχόλιο του Πικέ για τη Σακίρα και η ανάρτηση της Κολομβιανής σταρ: «Δεν έχουν ζωές!» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:46 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 14.08.2024

«Η πρώην μου είναι Λατινοαμερικάνα, δεν ξέρετε τι μου λένε στα social media» είπε μεταξύ άλλων ο Ζεράρ Πικέ σε συνέντευξη που παραχώρησε και η Σακίρα δεν το άφησε ασχολίαστο.

Το «σίριαλ» ανάμεσα στη Σακίρα και τον Ζεράρ Πικέ συνεχίστηκε με νέο επεισόδιο. Τι κι αν έχουν χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο, τι κι αν η Κολομβιανή σταρ μετακόμισε μαζί με τα παιδιά τους, Σάσα και Μίλαν στο Μαϊάμι, αφήνοντας μετά από πολλά χρόνια τη Βαρκελώνη, η κόντρα και οι μπηχτές ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι καλά κρατεί. 

Αιτία αυτή τη φορά ήταν οι δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Σε μια εμφάνισή του σε ένα podcast, ο Πικέ είπε μεταξύ άλλων: «Η πρώην σύντροφός μου είναι Λατινοαμερικάνα και δεν έχετε ιδέα τι έχω λάβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους που είναι θαυμαστές της. Δεν τους ξέρω, είναι άνθρωποι που υποθέτω ότι δεν έχουν ζωές. Γιατί να νοιάζεσαι για αυτούς; Δεν θα τους συναντήσεις ποτέ στη ζωή σου, είναι σαν ρομπότ». 

Η απάντηση της Σακίρα στα λεγόμενα του πρώην συντρόφου της και πατέρα των δύο παιδιών της ήταν άμεση. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, στην οποία έγραψε: «Περήφανη που είμαι από τη Λατινική Αμερική», προσθέτοντας τις σημαίες όλων των χωρών της Λατινικής Αμερικής.