Το μεγαλύτερο ερωτηματικό του Άγιαξ εν όψει Παναθηναϊκού

Μπερτράντ Τραορέ

i

ajax.nl

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό του Άγιαξ εν όψει Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:45 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 06.08.2024

Ο 28χρονος επιθετικός Μπερτράν Τραορέ δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί βασικός στο ΟΑΚΑ και ο Φρανσέσκο Φαριόλι ψάχνει τον επιθετικό που θα τον αντικαταστήσει.

Ο προπονητής του Άγιαξ, Φρανσέσκο Φαριόλι, αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, λίγο πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με πιο σημαντικό την ανετοιμότητα του επιθετικού Μπερτράν Τραορέ, ο οποίος εγκαταστάθηκε στο Άμστερνταμ στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

Ο Μπερτράν Τραορέ δεν έχει τραυματιστεί, όμως επειδή ενσωματώθηκε αργότερα στην προετοιμασία, δεν μπορεί να παίξει για πολύ ώρα. Ο 28χρονος στράικερ, που υπέγραψε ως ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, έχει δυνάμεις μόνο για λίγα λεπτά.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μπερτράντ πέρασε ως αλλαγή για δέκα λεπτά, στη ρεβάνς του Άγιαξ με τη Βοϊβοντίνα στον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League. Με συνέπεια, να μην προλαβαίνει σε μία εβδομάδα να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

«Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση, νιώθω δυνατός. Άρχισα πιο αργά την προετοιμασία, εξαιτίας των διακοπών μου. Όταν ο Άγιαξ άρχισε προπονήσεις, εγώ ήμουν ακόμα σε διακοπές. Εγώ δουλεύω εδώ και μερικές εβδομάδες. Αισθάνομαι καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν είμαι 100% έτοιμος για να παίξω 90 λεπτά. Αλλά νιώθω αρκετά καλά και είμαι πρόθυμος να βοηθήσω την ομάδα» δήλωσε ο Μπερτράντ στο ESPN.

Αντίστοιχα, ο Φρανσέσκο Φαριόλι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Στίβεν Μπέργουιν και Μπρίαν Μπρόμπεϊ για όλο το 90λεπτο. Αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έχασαν αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμών και επανήρθαν αργότερα.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Φαριόλι θα χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα, τους Κρίστιαν Ράσμουσεμ, Τσούμπα Άκπομ και Κάρλος Φορμπς. Αυτοί οι τρεις επάνδρωσαν την επίθεση στους δύο αγώνες με τη Βοϊβοντίνα.