Το μεταγραφικό «κερασάκι» με Λαμέλα μπήκε, αλλά η ΑΕΚ ήδη πάει φουλ για την επόμενη κίνηση

Ηλιόπουλος, Αλμέιδα

i

Μάριος Ηλιόπουλος και Ματίας Αλμέιδα/intime

Το μεταγραφικό «κερασάκι» με Λαμέλα μπήκε, αλλά η ΑΕΚ ήδη πάει φουλ για την επόμενη κίνηση

Κώστας Τσίλης 00:49 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:49 - 20.07.2024

Για την Ένωση ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι μια σπουδαία κίνηση, όμως στον μεταγραφικό σχεδιασμό εξακολουθεί να υπάρχει προτεραιότητα για αριστερό μπακ και φορ και μέσα στον Σαββατοκύριακο πιθανό να υπάρξει εξέλιξη

Προφανώς και το βράδυ αυτής της Παρασκευής θα το θυμάται και ο κόσμος της ΑΕΚ αλλά και ο Έρικ Λαμέλα. Ούτε κάθε καλοκαίρι γίνονται τόσο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, ούτε και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ζήσει κάτι ανάλογο. Όμως ο Λαμέλα εξακολουθεί να αποτελεί το κερασάκι στην μεταγραφική τούρτα της ΑΕΚ. Για τον βασικό σχεδιασμό, υπάρχουν ακόμα δυο σημαντικές εκκρεμότητες. Του αριστερού μπακ και του φορ. Και η ΑΕΚ τώρα που τελειώνει με Λαμέλα, γκαζώνει για να τις τελειώσει.

Μάλιστα στην Ένωση ήδη προχωρούν προς αυτή την κατεύθυνση. Και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στις επόμενες δυο ημέρες να προκύψουν εξελίξεις. Υπάρχει ήδη από την Τετάρτη μια έντονη φημολογία, πως ο Δημήτρης Γιαννούλης θέλει να πάρει μέσα στην εβδομάδα τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του. Όπως έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, όσο ο διεθνής μπακ παραμένει ελεύθερος, στην ΑΕΚ είναι μέσα στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Εαν λοιπόν όντως ο Γιαννούλης θέλει να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο την υπόθεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, στην Ένωση είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Άλλωστε και για την ΑΕΚ έχει σημασία να κλείσει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο οριστικά αυτό το θέμα, προκειμένου να πράξουν ανάλογα, για μια θέση που δεδομένα θέλουν να κάνουν μια πολύ ποιοτική κίνηση ενίσχυσης.

Φυσικά υπάρχει και το θέμα του φορ. Η ΑΕΚ δεδομένα έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις και επιχειρεί να τις δουλέψει κάτω από τα... ραντάρ. Υπάρχει όμως πάντα και το θέμα του Χοακίν Κορέα, το οποίο κυρίως οι Ιταλοί το κρατούν ανοιχτό. Πάντως και για την θέση του φορ, η ΑΕΚ πλέον θέλει να ανεβάσει στροφές για να κλείσει την εκκρεμότητα, καθότι ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Και διαθέσιμος για την κορυφή της επίθεσης, είναι μόνο ο Λιβάι Γκαρσία.