Tο μήνυμα του Ρονάλντο στους συμπαίκτες του πριν το ντεμπούτο του με την Αλ Νασρ
i

Ο Κριστιάνο με τους συμπαίκτες του/ Screenshot via CR7's official instagram account

Tο μήνυμα του Ρονάλντο στους συμπαίκτες του πριν το ντεμπούτο του με την Αλ Νασρ

Sportal newsroom 17:50 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αλ Νασρ μπορεί να μην έχει τυπικά ακόμα δικαίωμα συμμετοχής, δεν παρέλειψε ωστόσο να δώσει το στίγμα του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Αλ Τάε.

Η μεταγραφή του πέρασε από χίλια κύματα πριν τελικά πειστεί από το χαλί εκατομμυρίων που στρώθηκε μπροστά στα πόδια του από τους βαθύπλουτους ιδιοκτήτες της Αλ Νασρ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τελικά φόρεσε τη μπλε και κίτρινη φανέλα, ωστόσο για διαδικαστικούς λόγους η συμμετοχή του δεν έχει ακόμη καταστεί δυνατή. Ο 30χρονος Καμερουνέζος Βινσάν Αμπουμπακάρ είναι τελικά αυτός που χρειάστηκε να αποδεσμευτεί ώστε να ανοίξει χώρος στο ρόστερ για τον Κριστιάνο. 

Youtuber τους ξεγέλασε όλους με «το πρώτο γκολ του Κριστιάνο» και έκανε 17 εκατομμύρια προβολές σε μία μέρα (pic)
REST OF THE WORLD

14:35 - 06.01.2023

Youtuber τους ξεγέλασε όλους με «το πρώτο γκολ του Κριστιάνο» και έκανε 17 εκατομμύρια προβολές σε μία μέρα (pic)

Ένας Youtuber κατάφερε να ξεγελάσει εκατομμύρια θεατές δημοσιεύοντας ένα βίντεο με το υποτιθέμενο πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, αφού ο Πορτογάλος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τη νέα του ομάδα.

Έτσι οι φίλοι της ομάδας και οι εκατομμύρια φαν του Πορτογάλου άσσου ανά τον κόσμο θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να τον δουν αγωνιζόμενο. Το σημερινό ματς της Αλ Νασρ με την Αλ Ταε είχε σημειωθεί ως το πιθανό ντεμπούτο του CR7 αλλά τελικά ούτε σήμερα θα γίνει αυτό. 

Αυτό δεν εμπόδισε τον Ρονάλντο να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, με μια λιτή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ. Εκεί απλώς έγραψε «good luck team», δηλαδή «καλή τύχη ομάδα», συνοδευόμενο από μια φωτογραφία όπου προπονούνται όλοι μαζί.