Το μήνυμα της ΑΕΚ στον κόσμο ενόψει Νόα: «Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος – Κανένα καπνογόνο, κανένα βεγγαλικό»

Οπαδοί ΑΕΚ

i

©Intime

Το μήνυμα της ΑΕΚ στον κόσμο ενόψει Νόα: «Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος – Κανένα καπνογόνο, κανένα βεγγαλικό»

Sportal newsroom 13:54 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ ζήτησε από τον κόσμο που θα παρευρεθεί στην «OPAP Arena» για το παιχνίδι με τη Νόα (15/08, 20:30), να έχει υποδειγματική συμπεριφορά.

Η ΑΕΚ «πλήρωσε» τα λάθη της στην Αρμενία, γνώρισε ήττα-σοκ από τη Νόα (3-1) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League και στη Νέα Φιλαδέλφεια θα επιχειρήσει να ανατρέψει την κατάσταση για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ένωση θα φιλοξενήσει την ομάδα από την Αρμενία στην «OPAP Arena» στις 15 Αυγούστου με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη στις 20:30.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ εφιστά την προσοχή του κόσμου για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης καθώς η Ένωση έχει τιμωρηθεί με αναστολή και ακόμα και η μικρότερη παράβαση θα ενεργοποιήσει την τιμωρία.

Το μήνυμα της ΠΑΕ αναφέρει:

«Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος! Η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη όλους και στο επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς!

Κανένα καπνογόνο, κανένα βεγγαλικό, καμία κροτίδα, κανένα στρόμπο!»

H Νόα έρχεται στην Αθήνα κεφάτη ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League! Η ομάδα του Ρουί Μότα στο πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα Αρμενίας διέσυρε με 5-0 τη Σίρακ και μάλιστα εκτός έδρας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!