Αταμάν για την Τουρκία στο Euro: «Όλο το έθνος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Αταμάν για την Τουρκία στο Euro: «Όλο το έθνος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:49 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 17.06.2024

Ο προπονητής του Παναθηαϊκού, Εργκίν Αταμάν, μία μέρα πριν το ντεμπούτο της Τουρκίας στο Euro 2024 (κόντρα στη Γεωργία 18/6, 19:00) έστειλε το μήνυμα του μήνυμα για την προσπάθεια της χώρας του στο ποδόσφαιρο.

Το δικό του έργο για τη σεζόν ολοκληρώθηκε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον ίδιο, που ανέλαβε τους «πράσινους» το καλοκαίρι με σκοπό να τους επαναφέρει στην κορυφή και το κατάφερε: Και στην Euroleague και στην Stoiximan Basket League.

Τώρα, ο Εργκίν Αταμάν το μόνο που θέλει και περιμένει να δει, είναι η εθνική ομάδα της Τουρκίας να κάνει αίσθηση και μία σπουδαία πορεία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου στα γήπεδα της Γερμανίας.

Το ντεμπούτο της χώρας του είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη το απόγευμα (18/6, 19:00) στο ματς κόντρα στη Γεωργία και ο Αταμάν έστειλε το δικό του μήνυμα για την μεγάλη πρόκληση της χώρας.

O Ντόντσιτς είδε το Σλοβενία-Δανία στο tablet την ώρα της προπόνησης των Μάβερικς στη Βοστώνη (vid)
NBA

10:24 - 17.06.2024

O Ντόντσιτς είδε το Σλοβενία-Δανία στο tablet την ώρα της προπόνησης των Μάβερικς στη Βοστώνη (vid)

Την ώρα που οι Ντάλας Μάβερικς προπονούνταν στο TD Garden της Βοστώνης, μιάμιση πριν το Game 5 των τελικών του ΝΒΑ, η Σλοβενία έπαιζε με τη Δανία στο Euro 2024 και ο Λούκα Ντόντσιτς εμφανίστηκε με tablet για να ρίχνει μια ματιά στις προσπάθειες των συμπατριωτών του.

«Εγώ, όπως και όλο το τουρκικό έθνος, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου», δήλωσε για αρχή και πρόσθεσε πως «δεν λείπει τίποτα από αυτή την ομάδα. Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης και έναν πολύ έμπειρο προπονητή», είπε αναφερόμενος στον Βιντσέντζο Μοντέλα. Το μόνο που μένει είναι «να παίξουν ως ομάδα και να πιστέψουν ο ένας στον άλλον. Η νίκη αγαπά αυτούς που έχουν πίστη και αγωνίζονται γενναία γι' αυτήν», κατέληξε ο Αταμάν.

⚽️ EURO 2024: «Άσφαιρος» Σπόραρ, «λυτρωτής» Βέχορστ και «boring, boring Εngland»!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!