Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ σε Βέλντε, Γιάρεμτσουκ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ σε Βέλντε, Γιάρεμτσουκ

Διονύσης Βερβελές 14:34 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 29.08.2024

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού…

Στο ματς πρωταθλήματος με την Καλλιθέα ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-1. Χρειάστηκε βέβαια να... ιδρώσει για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, από τη στιγμή που χαλάρωσε και έδωσε δικαιώματα στους νεοφώτιστους να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Ολυμπιακός: «3 μήνες πριν ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ ζήσαμε ΜΑΖΙ μια ιστορική βραδιά!» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

11:23 - 29.08.2024

Ολυμπιακός: «3 μήνες πριν ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ ζήσαμε ΜΑΖΙ μια ιστορική βραδιά!» (vid)

Τρεις μήνες πέρασαν από τη νύχτα της 29ης Μαΐου, όταν ο Ολυμπιακός σήκωνε το τρόπαιο του Conference League, γράφοντας ιστορία. Με αφορμή τη συμπλήρωση 3 μηνών από την κατάκτηση του τροπαίου η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στα social media.

Στην αναμέτρηση αυτή για τους «ερυθρόλευκους» σκόραραν δύο παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Βέλντε, Γιάρεμτσουκ. Αυτοί ήταν οι δύο σκόρερ των Πειραιωτών και χάρη στα δικά τους γκολ η νίκη κατακτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το γεγονός αυτό και το πόσο χαροποιεί τον ίδιο πως οι μεταγραφές δείχνουν πράγματα.

Είχε δύο σκέλη η απάντηση του Βάσκου τεχνικού...

Από τη μία τόνισε πως φυσικά και τον ικανοποιεί αυτό το γεγονός, αλλά από την άλλη μίλησε και για τα αρνητικά των δύο ποδοσφαιριστών που περιμένει όμως ο ίδιος μέσα από τη δουλειά να τα διορθώσουν. Για τον Βέλντε ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ναι μεν είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλή επιθετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, όμως δε βοηθάει όσο θα έπρεπε στην άμυνα. Αυτό είναι κάτι που το έχει εντοπίσει ο Μεντιλίμπαρ και το λέει συνεχώς στον Νορβηγό, περιμένοντας μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά να το αλλάξει.

Αναφορικά με τον Γιάρεμτσουκ επίσης δήλωσε ικανοποιημένος για το γκολ που έβαλε το οποίο και θα του ανεβάσει την ψυχολογία για τη συνέχεια, ωστόσο στάθηκε και στο γεγονός πως δεν έχει ακόμη προλάβει να είναι στη φυσική κατάσταση που χρειάζεται να τον έχει η ομάδα. Για αυτό προφανώς και δεν του έχει δώσει μέχρι τώρα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Με το δικό του τρόπο ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμά του στους δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διορθώσουν τα αρνητικά στοιχεία που ανέφερε ο ίδιος και να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!