Το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα: «Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει»

Δημήτρης Μελισσανίδης & Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα: «Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει»

Κώστας Τσίλης 11:12 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 29.05.2024

Ένα λιτό αλλά πολύ ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Μελισσανίδης στον Αλμέιδα αμέσως μετά το αποτέλεσμα στο κρίσιμο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο

Το πιο δύσκολο πρωινό από τότε που ήρθε ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, ήταν αυτό που ξημέρωσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Όπως άλλωστε για ολόκληρο τον οργανισμό της ομάδας. Για περισσότερους από έναν λόγους. Όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που μ' ένα μήνυμα που έστειλε στον Αργεντινό τεχνικό, έδωσε το στίγμα για να αλλάξουν όλα.

Ξημέρωσε η πιο δύσκολη μέρα για την ΑΕΚ, αλλά κανείς δεν χάνει την πίστη του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:42 - 16.05.2024

Ξημέρωσε η πιο δύσκολη μέρα για την ΑΕΚ, αλλά κανείς δεν χάνει την πίστη του

Για τον Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ η επόμενη μέρα της ήττας στο Φάληρο στον "τελικό" για το πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου εύκολη, όμως όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα μόνο στην τελευταία αγωνιστική

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επικοινώνησε σύμφωνα με πληροφορίες με τον Αλμέιδα, το πρωί της Πέμπτης. «Ματίας καλημέρα. Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει. Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή, σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα» ήταν το μήνυμα του Μελισσανίδη προς τον Αργεντινό τεχνικό. Μήνυμα που αφορούσε και την "μάχη" της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά και το μέλλον.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης καταρχάς στον Αλμέιδα, το οποίο μάλιστα δείχνει και τις σκέψεις του Μελισσανίδη. Αλλά και γενικότερα στην ομάδα. Όπως φυσικά και μήνυμα πίστης, ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βγήκε μπροστά, πρώτα και κυρίως με στήριξη προς τον προπονητή της ομάδας.