Το «ναι» του Μεντιλίμπαρ για Μασούρα

Το «ναι» του Μεντιλίμπαρ για Μασούρα

Διονύσης Βερβελές 10:46 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 30.06.2024

Ο Βάσκος έχει ρωτηθεί για τον Έλληνα εξτρέμ και ήταν ξεκάθαρος…

Παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Μασούρας απ' όταν έφερε ο Ολυμπιακός τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έδειχνε να είναι και στο καλύτερό του φεγγάρι, από την πλευρά του ο έμπειρος κόουτς δεν είναι αρνητικός στην παραμονή του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως έχει αλλάξει πλεύση το θέμα του Μασούρα με τους «ερυθρόλευκους» άλλωστε, χωρίς, όμως, να έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Πλέον το ποσοστό της παραμονής του, δηλαδή να ανανεώσει το συμβόλαιό του, είναι μεγαλύτερο απ' όσο ήταν τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό γιατί υπήρξε μία νέα επαφή ανάμεσα στην ομάδα και την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Το θέμα βέβαια με την ανανέωση του Μασούρα δεν άρχισε να συζητιέται τώρα.

Όλοι Euro LIVE: Η χειρότερη Ιταλία όλων των εποχών, η πρωτοφανής απόφαση του Όλιβερ για διακοπή και μία «δόση» από… Πλάις!
EURO 2024

00:19 - 30.06.2024

Όλοι Euro LIVE: Η χειρότερη Ιταλία όλων των εποχών, η πρωτοφανής απόφαση του Όλιβερ για διακοπή και μία «δόση» από… Πλάις!

«Όλοι Euro» για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Σαββάτου! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Βεστφαλία και Βερολίνο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» μέσα στη χρονιά είχε κάνει μία πρόταση ανανέωσης στον παίκτη, η οποία όμως δεν ικανοποιούσε και τόσο τον Έλληνα εξτρέμ. Παράλληλα, υπήρχε στο μυαλό του έντονα και η επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό και σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η πρόταση που περίμενε ο Μασούρας δεν έχει φτάσει ακόμη στα χέρια του. Η Μπόχουμ έδειχνε ζεστή, ναι, φερόταν μάλιστα ως ο επόμενος σταθμός του, αλλά δεν είχε και το… σούπερ συμβόλαιο.

Η λογική λέει πως από τη στιγμή που δεν ήρθε η πρόταση αυτή αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δε θα «σκάσει» πλέον. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Όχι, όμως, αυτό το οποίο ενδεχομένως θα περίμενε και ο ίδιος. Ακόμη και από την Τουρκία που τον κοίταζαν στο παρελθόν. Έτσι υπήρξε ένας νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μασούρα και πλέον οι πιθανότητες να συνεχίσουν μαζί είναι μεγάλες. Παράλληλα και οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται πως έχουν ανεβάσει την οικονομική τους προσφορά, κάτι το οποίο ικανοποιεί και τον παίκτη.

Το χρονικό όριο του Ολυμπιακού

Βέβαια ο Ολυμπιακός στις νέες συζητήσεις που έγιναν έστειλαν το μήνυμα στην πλευρά του Μασούρα πως δε γίνεται να «τραβήξει» για αρκετό καιρό ακόμη αυτό το θέμα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους, σε λίγες ημέρες αρχίζει η καλοκαιρινή προετοιμασία και θέλουν να ξέρουν τι γίνεται με τις θέσεις των εξτρέμ.

Όπως επίσης και τι γίνεται με τους Έλληνες παίκτες που θα είναι στο ρόστερ. Για αυτό και το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Μασούρα δε φαίνεται να πηγαίνει... μακριά.