Το οριστικό deal με την Μπρέντφορντ, το τελευταίο βήμα για να γίνει ο Στρακόσια παίκτης της ΑΕΚ

Θωμάς Στρακόσια

i

© Photo by Visionhaus/Getty Images

Το οριστικό deal με την Μπρέντφορντ, το τελευταίο βήμα για να γίνει ο Στρακόσια παίκτης της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 15:11 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 01.07.2024

Η χρυσή τομή που θα πρέπει να βρει η Ένωση με τον Λονδρέζικο σύλλογο, απομένει για να κλείσει η μεταγραφή του διεθνή Αλβανού τερματοφύλακα - Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση

Ο Θωμάς Στρακόσια έτσι κι αλλιώς το είχε αποφασίσει να φύγει από την Μπρέντφορντ και αυτό ήταν το πρώτο που έβαλε την ΑΕΚ στο... παιχνίδι. Από την στιγμή όμως που και ο Λονδρέζικος σύλλογος είχε ξεκαθαρίσει στον διεθνή Αλβανό τερματοφύλακα πως δεν υπολογίζεται, το πιο σημαντικό για την Ένωση ήταν να πείσει τον παίκτη. Κάτι που όπως όλα δείχνουν, το έχει καταφέρει.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Στρακόσια έχει πειστεί για το πρότζεκτ της ΑΕΚ και θέλει να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επομένως πλέον το τελευταίο βήμα, πριν την σπουδαία μεταγραφή, είναι το τελικό deal με την Μπρέντφορντ. Δεν είναι ένας περίπατος στο... πάγκο. Αλλά δεν είναι κάτι εξαιρετικά περίπλοκο, με δεδομένο πως δεν είναι ποδοσφαιριστής που υπάρχει στα πλάνα των Άγγλων για τη νέα σεζόν.

Υπάρχει ανοιχτή συζήτηση με την Μπρέντφορντ, στην οποία μάλιστα ρόλο και πιθανότατα καταλυτικό, παίζει και η πλευρά του Στρακόσια. Είναι προφανές πως από την στιγμή που ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας έχει πάρει τις αποφάσεις του, θα ήθελε το θέμα να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εξ ου και η πλευρά του συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία κλεισμένη μεταγραφή και κανένα οριστικό deal. Όμως τα δεδομένα αυτή την στιγμή δείχνουν, πως η ΑΕΚ έχει πολύ καλές πιθανότητες να μπορέσει να κλείσει και την μεταγραφή του Στρακόσια και να "τελειώσει" με το δίδυμο των τερματοφυλάκων για την επόμενη σεζόν.