Το prequel Ουαλίας - Αγγλίας είχε... μυθικό ξύλο!  (vid)
i

printscreen

Το prequel Ουαλίας - Αγγλίας είχε... μυθικό ξύλο! (vid)

Sportal newsroom 18:56 - 26.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 20.08.2024

Με το βρετανικό ντέρμπι Ουαλία - Αγγλία (29/11, 21:00) φτάνει στο φινάλε του το Group B του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, αλλά σε μπαρ της Τενερίφης οπαδοί των δύο ομάδων αποδείχθηκαν ανυπόμονοι και πρόσφεραν ένα βίντεο με ασύλληπτες σκηνές βίας.

Για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2022, Ουαλία και Αγγλία συγκρούονται στο «Ahmad bin Ali Stadium» το βράδυ της Τρίτης (29/11, 21:00). Τα 'τρία λιοντάρια' οδηγούν την κούρσα της κορυφής στο Group B με τέσσερις βαθμούς, το Ιράν ακολουθεί με τρεις, οι ΗΠΑ έχουν δύο και η Ουαλία για την ώρα είναι ουραγός με έναν βαθμό. Όπως γίνεται αντιληπτό όλα είναι ρευστά και θα κριθούν από τα αποτελέσματα στο φινάλε.

Το βρετανικό ντέρμπι είναι σίγουρα ιδιαίτερο, ενδεχομένως να είναι και ιδιαίτερα σκληρό εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, σίγουρα όμως δεν πρόκειται να δώσει τις εικόνες... παραφροσύνης που εκτυλίχθηκαν σε μπαρ της Τενερίφης. Εκεί όπου κατά τα φαινόμενα συναντήθηκαν Άγγλοι και Ουαλοί οπαδοί και με την νηφαλιότητα να τους αποχαιρετά γουλιά - γουλιά έφτασαν στο σημείο να έρθουν σε σφοδρές μάχες σώμα με σώμα!

Χρησιμοποίησαν χέρια, πόδια, κεφάλια, καρέκλες και οτιδήποτε ήταν διαθέσιμο για τις ανάγκες της περίστασης. Προφανώς και επικράτησε μια χαοτική κατάσταση στους δρόμους της Τενερίφης και παράλληλα έγινε προφανής ο λόγος γιατί πολλοί από αυτούς δεν ταξίδεψαν μέχρι το Κατάρ...