Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με το Καυτανζόγλειο
i

Καυτανζόγλειο / © Intime

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ με το Καυτανζόγλειο

Sportal newsroom 18:10 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 20.08.2024

Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να μετακομίσει προσωρινά στο Καυτανζόγλειο για την ανακατασκευή της Τούμπας. Όμως για την ώρα διαπιστώνεται πρόβλημα στην επικοινωνία του «Δικεφάλου» με τη Διοικούσα Επιτροπή του σταδίου.

Αρκετά είναι τα θέματα που προκύπτουν αναφορικά με το Καυταντζόγλειο Στάδιο και την μέχρι τώρα επικοινωνία της διοίκησης του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το σημαντικότερο απ´ αυτά έχει να κάνει με τον τρόπο συνεργασίας των δύο πλευρών, όταν θα χρειαστεί ο Δικέφαλος να μετακομίσει προσωρινά από την Τούμπα.

Από τους «ασπρόμαυρους» έχει διαπιστωθεί πρόβλημα επικοινωνίας ανάμεσα στη Διοικούσα Επιτροπή του σταδίου, και τη διευθύντρια της, Χριστίνα Κυριακίδου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει από τις 5 Φεβρουαρίου έγγραφα, που αφορούν στον τρόπο συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο αυτά δεν έχουν φτάσει ποτέ στα μέλη της επιτροπής, αν και από την ημέρα αποστολής τους έχουν περάσει περισσότερες από 10 ημέρες.

Το γεγονός αυτό προκαλεί, σοβαρά ερωτηματικά στον ΠΑΟΚ, σε σχέση με την κατάληξη των εγγράφων και η αίσθηση, που υπάρχει είναι ότι έχουν μείνει στα… συρτάρια.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίθενται να ζητήσουν εξηγήσεις, ενώ κάτι αντίστοιχο σκοπεύουν να πράξουν και τα μέλη της επιτροπής, καθώς αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα του ζητήματος.

Έτσι, θα επιδιώξουν να έχουν ενημέρωση και να λάβουν τις απαραίτητες εξηγήσεις για το γεγονός πως δεν έγιναν γνώστες των εγγράφων και του περιεχομένου τους, από τη στιγμή που έχουν αποσταλεί εδώ και καιρό από τον επίσημο ΠΑΟΚ.