Το πρώτο "κιτρινόμαυρο" 24ώρο του Μπρινιόλι (vid)

Μπρινιόλι

i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι/intime

Το πρώτο "κιτρινόμαυρο" 24ώρο του Μπρινιόλι (vid)

Κώστας Τσίλης 20:59 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 04.07.2024

Ο Ιταλός τερματοφύλακας συμπλήρωσε ένα ολόκληρο 24ώρο εδώ στο Μπουργκ με την αποστολή της ΑΕΚ και το Sportal.gr το περνάει από... ακτίνες

Είναι γεγονός πως και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αλλά και ο Ματίας Αλμέιδα περίμεναν με ανυπομονησία την χθεσινή μέρα. Ο Ιταλός τερματοφύλακας προκειμένου να τελειώσει επιτέλους το σίριαλ της μεταγραφής του στην ΑΕΚ και ο Αργεντινός τεχνικός για να έχει επιτέλους έναν από τους δυο τερματοφύλακες που υπολογίζει για βασικούς, στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Μπρινιόλι συμπλήρωσε πλέον 24 ώρες από τότε που ενσωματώθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ εδώ στο Μπουργκ και το Sportal.gr καταγράφει το πρώτο κιτρινόμαυρο 24ώρο.

Η πρώτη... γεύση του Μπρινιόλι από ΑΕΚ είχε πολύ... Άμραμπατ και πολλή βροχή (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:00 - 03.07.2024

Η πρώτη... γεύση του Μπρινιόλι από ΑΕΚ είχε πολύ... Άμραμπατ και πολλή βροχή (vid)

Ο Μπρινιόλι έφτασε στο ξενοδοχείο της Ένωσης εδώ στο Μπουργκ αργά το μεσημέρι αλλά την μέρα δεν την άφησε να πάει χαμένη καθώς μπήκε στο γήπεδο έστω και για μια ατομική προπόνηση

Αν για τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ το χθεσινό απόγευμα αλλά και το πρωινό σήμερα ήταν από τα πιο χαλαρά που έχουν περάσει εδώ στην προετοιμασία, καθώς είχε προηγηθεί το φιλικό παιχνίδι, για τον Μπρινιόλι οι πρώτες ώρες στη νέα του ομάδα ήταν σε φουλ δουλειάς. Πρώτα χθες το απόγευμα, πήγε στο γήπεδο και υπό την επίβλεψη του Γκίντο Μπονίνι έκανε απαιτητικό πρόγραμμα και μάλιστα υπό καταρρακτώδη βροχή.

Σήμερα το πρωί ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν πήγε στο γήπεδο, αλλά δούλεψε μόνος του στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Ενώ το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Κυρίως μπήκε στο πρόγραμμα του Κάρλος Ρόα. Μάλιστα με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ είχε από ουκ ολίγα τετ α τετ τα οποία ξεκίνησαν από χθες για την πρώτη γνωριμία. Και συνεχίστηκαν σήμερα τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Κάποιον άλλον συμπατριώτη του ο Μπρινιόλι δεν συνάντησε στην ΑΕΚ. Ωστόσο τους περισσότερους από τους νέους του συμπαίκτες, τους είχε γνωρίσει έστω και ως αντιπάλους. Επομένως είχε οικειότητα. Η πρώτη "καλή" γνωριμία ήταν με τον Νορντίν Άμραμπατ, καθώς οι δυο τους ξεκίνησαν με ποδήλατο χθες από το ξενοδοχείο και πήγαν στο γήπεδο για ατομικό πρόγραμμα. Και οι συζητήσεις τους έφτασαν ακόμα και στην ποιότητα της πίτσας στην Αθήνα και τις διαφορές με την αυθεντική ιταλική.

Όμως γενικώς όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ φρόντισαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να κάνουν τον Μπρινιόλι να αισθανθεί καλά σ' αυτές τις πρώτες ώρες προσαρμογής του. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πέτρος Μάνταλος τον πλησίασε μετά το τέλος της πρώτης του προπόνησης και τον ρώτησε εαν είναι καλά και πως αισθάνεται. Ενώ με τους Έλληνες παίκτες υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία, καθώς και ο Μπρινιόλι έχει ευκολία να συνεννοηθεί στα ελληνικά.