Το ρομαντικό δώρο που έκανε ο Πικέ στην Κλάρα Κία για τα γενέθλιά της

Κλάρα Κία - Ζεράρ Πικέ

i

Κλάρα Κία και Ζεράρ Πικέ/ ©Instagram @3gerardpique

Το ρομαντικό δώρο που έκανε ο Πικέ στην Κλάρα Κία για τα γενέθλιά της

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:41 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:59 - 14.08.2024

Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ γιόρτασε τα γενέθλιά της κοπέλας του, Κλάρα Κία, κάνοντας της ένα ρομαντικό δώρο.

Η σχέση ανάμεσα στον Ζεράρ Πικέ και την Κλάρα Κία από ότι φαίνεται δυναμώνει. 

Όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε εγκαταλείψει τη Σακίρα για την πολύ νεότερη Κλάρα, υπήρχε σκεπτικισμός, αλλά το ζευγάρι εξακολουθεί να έχει μια δυνατή σχέση και υπάρχουν τακτικές φωτογραφίες τους να απολαμβάνουν τη ζωή μαζί στη Βαρκελώνη.

Αυτή την εβδομάδα είναι τα 24α γενέθλια της Κλάρα Κία και ο Πικέ γιορτάζει με στυλ, καθώς της έχει κάνει δώρο ένα πολυτελές ταξίδι.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να κάνει τα πάντα και να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του με μοναδικό τρόπο, με το ζευγάρι να πηγαίνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εκεί θα περάσουν λίγες μέρες για να γιορτάσουν πλήρως τα γενέθλιά της, τα πρώτα από τότε που έγινε δημόσια η σχέση τους. Μετά το ταξίδι, όμως, ο 36χρονος θα πάει στο Μαϊάμι, καθώς εκεί ζουν τώρα οι γιοι του Μίλαν και Σάσα με τη μητέρα τους, Σακίρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πικέ θα μείνει στην αμερικανική πόλη για 10 ημέρες, για να δει τα παιδιά του που δεν μένουν πλέον στη Βαρκελώνη.