Το SPORTAL Βουλγαρίας επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Κάουλι
i

Κάουλι και Σισέ

Το SPORTAL Βουλγαρίας επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Κάουλι

Sportal newsroom 18:06 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Σύμφωνα με το SPORTAL Βουλγαρίας, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει προσφορά στη Λουντογκόρετς για τον Κάουλι Ολιβέιρα.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μεταγραφική ενίσχυση ενόψει Γενάρη και μία από αυτές φαίνεται πως θα είναι ο Κάουλι Ολιβέιρα. Η διοίκηση των πράσινων μοιάζει να έχει προσφέρει δύο εκατ. ευρώ στη Λουντογκόρετς, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει το SPORTAL της Βουλγαρίας, χώρα στην οποία αγωνίζεται ο Κάουλι, ο Ιβαν Γιοβάνοβτς θέλει διακαώς να φέρει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στην Ελλάδα, αφού θεωρεί πως έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για την γραμμή κρούσης της ομάδας. Έτσι λοιπόν, έπεισε τους ιθύνοντες του συλλόγου να δαπανήσουν το εν λόγω ποσό, προκειμένου ο νεαρός χαφ να πατήσει Ελλάδα.

Ο Κόουλι αγωνίζεται για λογαριασμό της Λουντογκόρετς από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και μετακόμισε από την γερμανική Πάντερμπορν. Έκτοτε έχει φορέσει 115 φορές τη φανέλα του συλλόγου από τη γειτονική χώρα και μάλιστα ήταν παρών στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τα προκριματικά του Champions League.

Με τον σύλλογο από το Ράζγκραντ κατάφερε να σκοράρει 27 φορές και να προσφέρει 21 ασιστ, αγωνιζόμενος μάλιστα κάποιες φορές και στη θέση του εξτρέμ. Το συμβόλαιο του με τη Λουντογκόρετς λήγει σε δύο χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2014.