Το Sportal στο Euro 2024: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα ανάμεσα σε Γερμανία και Σκωτία

Το Sportal στο Euro 2024: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα ανάμεσα σε Γερμανία και Σκωτία

Sportal newsroom 23:49 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 13.06.2024

To Sportal δίνει το παρών στο Euro 2024! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας είναι οι απεσταλμένοι του Μέσου στη Γερμανία και θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, το παρασκήνιο αλλά και συνεντεύξεις από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού. Από τις 13 Ιουνίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου, το Sportal θα καλύψει τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης επί γερμανικού εδάφους, φέρνοντας τη δράση στις οθόνες σας. Μείνετε συντονισμένοι!

Ένα ακόμα Euro αναμένεται να λάβει χώρα, με τη 17η έκδοσή του να διεξάγεται στη Γερμανία. Οι 24 ομάδες αρχίζουν να καταφθάνουν σιγά σιγά και μαζί τους και το Sportal, παρέα με τη Stoiximan, θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας πήραν ήδη θέση έξω από την Allianz Arena και σας δίνουν την πρώτη εικόνα για τη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι δύο δημοσιογράφοι είναι οι απεσταλμένοι του Sportal στη χώρα της Βορείου Ευρώπης και κάθε μέρα θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, το παρασκήνιο αλλά και συνεντεύξεις από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Δείτε το βίντεο: