Το... στρατηγείο του Ριμπάλτα θα είναι στο προπονητικό της ΑΕΚ, δίπλα στην ομάδα

Ριμπάλτα

i

Χαβιέ Ριμπάλτα/©intime

Το... στρατηγείο του Ριμπάλτα θα είναι στο προπονητικό της ΑΕΚ, δίπλα στην ομάδα

Κώστας Τσίλης 20:30 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 13.10.2024

Δυο γραφεία θα έχει ο Ριμπάλτα, το ένα στην ΠΑΕ και το άλλο στα Σπάτα, όμως το στρατηγείο του θα βρίσκεται κυρίως στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για να μπορεί να βρίσκεται επί καθημερινής βάσης κοντά στην ομάδα.

Ο Χαβιέ Ριμπάλτα έπιασε αμέσως δουλειά στην ΑΕΚ, χωρίς να χάσει μέρα. Με τον Ματίας Αλμέιδα έχει περάσει ήδη πολλές ώρες συνεργασίες και έχουν προλάβει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να κτίσουν μια εξαιρετική σχέση. Έχει περάσει απ' όλους τους χώρους που χρησιμοποιεί η ομάδα τις καθημερινές αλλά και τις μέρες των αγώνων. Έχει γνωριστεί μ' όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Έχει μιλήσει με τους πάντες, σ' όλα τα πόστα μέσα στην ομάδα. Με ιδιαίτερο βάρος σ' όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τόσο της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, όσο και της δεύτερης. Άλλωστε ο Ριμπάλτα ήταν παρών και παρακολούθησε το ματς της ΑΕΚ Β με την Καλαμάτα και γνώρισε όλους τους ανθρώπους που την στελεχώνουν.

Επειδή ακριβώς ο νέος ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει πιάσει ήδη δουλειά, έχει φτιάξει και το πρακτικό κομμάτι που είναι το γραφείο του. Για την ακρίβεια, τα γραφεία του. Πληθυντικός αριθμός. Ο Ριμπάλτα θα έχει ένα γραφείο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και ένα στην ΠΑΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο ο Ισπανός θεωρεί πως ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, πρέπει να βρίσκεται σχεδόν επί καθημερινή βάση, δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το στρατηγείο του Ριμπάλτα, θα είναι στα Σπάτα. Τις περισσότερες από τις μέρες της εβδομάδας θα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου βρίσκεται δίπλα και στον Αλμέιδα, με τον οποίο ήδη έχει αναπτύξει μια πολύ στενή συνεργασία. Αλλά δίπλα και στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μπορεί να τους λύνει ανά πάσα στιγμή, οποιοδήποτε πρόβλημα.