Το τελευταίο που θα ήθελε ο πιεσμένος Μίτσελ είναι ένα αγχωτικό ματς
i

Ο Μίτσελ/©ΙΝΤΙΜΕ

Το τελευταίο που θα ήθελε ο πιεσμένος Μίτσελ είναι ένα αγχωτικό ματς

Διονύσης Βερβελές 11:00 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί στην θέση του... κυνηγού, με φόντο τα playoffs. Εκεί που όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, πιθανότατα θα φτάσει ως τρίτος ή τέταρτος στη βαθμολογία. Μια διαδικασία στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι μαθημένοι.

Με αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας (13/2, 21:00) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει σε Μπιελ, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη και Βρουσάι που ήταν βασικοί την περασμένη Πέμπτη (9/2) στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ανανεώνει την εντεκάδα του ο Ισπανός τεχνικός και περιμένει τη βελτίωση της ομάδας, αποτελεσματικότητα, ένα καλύτερο ραντεβού με την τύχη (βλέπε τρία δοκάρια στα δύο τελευταία ματς) και επιστροφή στις νίκες.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, ο Ολυμπιακός ξέρει πως είναι αναγκασμένος να κυνηγά. Να περιμένει, όμως, πρώτα τη δική του βελτίωση και τα τρίποντα και μετά να δει πως θα μπει στα playoffs. Εκεί που όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, πιθανότατα θα φτάσει ως τρίτος ή τέταρτος στη βαθμολογία!

Δεν έχει μάθει σε τέτοιες διαδικασίες ο Ολυμπιακός, που θα περιμένει να δει και την έκβαση του Ατρόμητος - ΑΕΚ. Αν θα γίνει ή όχι…

Το πρώτο μέλημα, όμως, αυτή τη στιγμή για τον Μίτσελ, είναι το τρίποντο με τον Παναιτωλικό και να δει την ομάδα του. Πώς θα είναι καλύτερος, πώς θα καταφέρει να πάρει μεγάλα ματς. Πήγε η ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πέρασε. Πήγε ο Παναθηναϊκός, πέρασε. 

Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέαμπτσιουκ, Ντόη και Μπιελ με Παναιτωλικό - «Βλέπουν» εντεκάδα Μπα και Ραμόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:46 - 12.02.2023

Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέαμπτσιουκ, Ντόη και Μπιελ με Παναιτωλικό - «Βλέπουν» εντεκάδα Μπα και Ραμόν

Με αλλαγές στο βασικό σχήμα θα υποδεχθεί (13/2, 21:00) ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Ρέαμπτσιουκ, Ντόη και Μπιελ και υπολογίζει για την ενδεκάδα τους Μπα και Ραμόν. Μέσα και ο Κανός.

Ανεξάρτητα αν σηκώνει κουβέντα το χέρι του Παλάσιος, στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου πριν το γκολ. Πήγε ο ΠΑΟΚ, δεν έχασε. Πήγε ο Ολυμπιακός και έχασε με ανατροπή (!) από αυτόν τον Άρη, για να έρθει τότε και η απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Μίτσελ είναι υπό πίεση. Το τελευταίο που θα ήθελε το βράδυ της Δευτέρας, είναι ένα αγχωτικό ματς. Όπως π.χ. με τον ΟΦΗ. Πιστεύει ότι τα νέα πρόσωπα θα δώσουν ενέργεια, τρεξίματα, ότι θα βγάλει η ομάδα μια άλλη εικόνα, απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που έχει κάνει φέτος και καλά ματς και μπορεί να σου βάλει δύσκολα.

Κάτι ο καιρός, κάτι η ψυχολογία, η λογική λέει πως δεν θα έχει πολύ κόσμο στο Καραϊσκάκη. Αναμενόμενο. Ο κόσμος στηρίζει, αλλά όταν βλέπει τέτοια εικόνα σε Τούμπα και Νέα Φιλαδέλφεια, «δοκιμάζεται» και αυτός. Μόνο που αυτός σε αντίθεση με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του, δεν έχει κάτι να αποδείξει…