Το «θολό» τοπίο με Γιαννούλη, η επιθυμία του παίκτη και η στάση της ΑΕΚ

Δημήτρης Γιαννούλης

i

Intime

Το «θολό» τοπίο με Γιαννούλη, η επιθυμία του παίκτη και η στάση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 23:43 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 17.07.2024

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχουν φουντώσει οι φήμες για τον διεθνή αριστερό μπακ και την Ένωση, όμως το τοπίο στην υπόθεση παραμένει ακόμα και τώρα εξαιρετικά θολό

Είναι δεδομένο πως ήδη από τον περασμένο Γενάρη, η ΑΕΚ έχει βάλει στην μεταγραφική της λίστα τον Δημήτρη Γιαννούλη, στον σχεδιασμό για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θα είχε και πρώτη την περίπτωση του διεθνή μπακ, αν εκείνος δεν είχε ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Βεβαίως ο Γιαννούλης ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά, παρότι βρέθηκε κοντά στην Άουγκσμπουργκ. Και όπως ήδη διαβάσατε από νωρίς στο Sportal.gr, όσο ο παίκτης δεν υπογράφει, τόσο για την ΑΕΚ το θέμα θα παραμένει ορθάνοιχτο.

Ο Αλμέιδα έχει «δείξει» Οντουμπάτζο και σέντερ φορ - Τι ισχύει με Γιαννούλη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:22 - 17.07.2024

Ο Αλμέιδα έχει «δείξει» Οντουμπάτζο και σέντερ φορ - Τι ισχύει με Γιαννούλη

Για την ΑΕΚ υπάρχουν συγκεκριμένες μεταγραφικές προτεραιότητες, τις οποίες εμμέσως πλην σαφώς υπέδειξε ο Αργεντινός τεχνικός και τις οποίες προχωρά για να κλείσει άμεσα - Τα δεδομένα για το αριστερό μπακ που επίσης ψάχνει η Ένωση

Τις τελευταίες ώρες βεβαίως, έχουν φουντώσει οι φήμες που κάνουν λόγο για ακόμα πιο βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ, για πλευρές που έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά. Η αλήθεια είναι πως το τοπίο στην υπόθεση του Γιαννούλη, παραμένει "θολό". Ο παίκτης δεν έκλεισε στην Άουγκσμπουργκ και οι Γερμανοί μιλούν για διαφωνία ως προς την διάρκεια του συμβολαίου. Φαίνεται ωστόσο πως ο Γιαννούλης ακόμα δεν έχει πάρει οριστικά απόφαση, πως θέλει να εγκαταλείψει την προοπτική να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Από την άλλη μεριά, η στάση της ΑΕΚ είναι δεδομένη και ξεκάθαρη. Τον Γιαννούλη τον θέλει και είναι έτοιμη να του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Η παρουσία του Χατζισαφί και του Πήλιου στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχουν δώσει στην ΑΕΚ χρόνο να περιμένει για την μεταγραφή που θα κάνει στην συγκεκριμένη θέση. Το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ακουστεί κάποιο όνομα, που όντως να "παίζει", μπορεί να μην σημαίνει μόνο πως η Ένωση ψάχνει κάτω από τα... ραντάρ. Αλλά και πως κάτι συγκεκριμένο περιμένει.

Το μόνο σίγουρο είναι αυτή την στιγμή, πως ο Γιαννούλης ακόμα είναι ελεύθερος. Και πιθανό να μην υπογράψει τελικά στην Άουγκσμπουργκ. Όσο παραμένει ελεύθερος και κυρίως όσο του γίνεται καθαρό πως ενδεχομένως στην Ευρώπη να μην βρει αυτό που ζητά και θέλει, προφανώς και η ΑΕΚ βρίσκεται στο παιχνίδι. Άλλωστε δεν έχει και λόγο να βγει απ' αυτό. Έχει προς το παρόν λύσεις για το αριστερό άκρο. Ενώ έχει επικεντρωθεί στο να κλείσει άμεσα την υπόθεση του Οντουμπάτζο αλλά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Λαμέλα.