Το υπέροχο πλασέ του Πινέδα κόντρα στον Βόλο αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (vid)

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Το υπέροχο πλασέ του Πινέδα κόντρα στον Βόλο αναδείχθηκε το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (vid)

Κώστας Τόπας 13:52 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 14.08.2024

Το γκολ που πέτυχε ο Ορμπελίν Πινέδα στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο για τη φετινή σεζόν, αναδείχθηκε το καλύτερο της 10ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Σαρωτικός ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα στην ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, κόντρα στον Βόλο ο Μεξικανός πέτυχε το 3-0 για την ΑΕΚ, όταν επιτέθηκε κατά μέτωπο και αφού συνδυάστηκε υπέροχα με τον Λιβάι Γκαρσία μπήκε με φόρα στη μεγάλη περιοχή του Βόλου, για να νικήσει τον Αυγερινό με πλασέ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal της 10ης αγων. Stoiximan Super League Playoffs και 7ης Playouts, με το γκολ του Ορμπελίν Πινέδα να αναδεικνύεται το καλύτερο.

1/ Ο. Πινέδα 49,41% 
2/ Χ. Ιτούρμπε 30,21% 
3/ Γ. Βρακάς 13,47% 
4/ Ζ. Τόσιτς 4,03% 
5/ Χ. Α. Κάνιας 2,88%

Ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού από την Θέλτα, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Σε 41 εμφανίσεις που κατέγραψε με τον Δικέφαλο στο στήθος, βρήκε δέκα φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας παράλληλα μοιράσει και τέσσερις ασίστ σε συμπαίκτες του.