Τόμας: «Από εμάς εξαρτάται 100% η πρόκριση σε βάρος της Σάμροκ»

Τόμας: «Από εμάς εξαρτάται 100% η πρόκριση σε βάρος της Σάμροκ»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:25 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 21.08.2024

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς. Ο Ισπανός τόνισε πως του αρέσει ο ανταγωνισμός που υπάρχει με τις προσθήκες των Τσάλοφ και Τισουντάλι, ενώ σημείωσε πως αναφορικά με την πρόκριση όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ.

Για την κατάσταση που επικρατεί εντός ομάδας: “Σίγουρα η ομάδα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Όλοι -στην πόλη και την ομάδα- ήθελαν τη πρόκριση και υπάρχει μία απογοήτευση, αλλά και το Europa League είναι μία εξαιρετική διοργάνωση με σπουδαίες ομάδες και αντιπάλους και έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Είναι το ξεκίνημα της σεζόν ακόμη όμως και δεν έχει χαθεί τίποτα. Πρέπει να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας, να δουλέψουμε και να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας“.

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: “Νομίζω ότι έχουμε τους ίδιους παίκτες και την ίδια λογική στο πώς αμυνόμαστε. Κάναμε κάποια λάθη στο ξεκίνημα της σεζόν σίγουρα… Αλλά είμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς και κάποιοι παίκτες είναι σε διαφορετική κατάσταση. Υπάρχουν και νέοι παίκτες που έχουν έρθει και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος. Υπάρχουν παίκτες που είναι εδώ 2-3 εβδομάδες. Πιστεύω πολύ σε όλους. Είμαστε σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, το χτίσιμο είναι σε εξέλιξη και με την πάροδο του χρόνου θα γινόμαστε καλύτεροι, για να πιάσουμε και τα περσινά στάνταρ. Όπως είπα, έχω πίστη στην ομάδα“.

Για τη Σάμροκ: “Έχω άποψη μόνο από όσα μας έδειξαν οι προπονητές για το πώς παίζει η Σάμροκ. Το παιχνίδι τους μοιάζει με το βρετανικό, είναι άμεσο παιχνίδι, είναι αμυντικό, δυναμικό. Αλλά εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε στο 100% της συγκέντρωσής μας, θεωρώ ότι θα πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση“.

Για τους νέους παίκτες και τον ανταγωνισμό: “Αρχικά, θέλω να πω ότι κάθε παίκτης που έρχεται και είναι ποιοτικός, σαφώς είναι ευπρόσδεκτος. Ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι απαραίτητος. Αν ένας παίκτης γνωρίζει πως θα είναι στην ενδεκάδα ό,τι και να γίνει, αυτό δεν είναι καλό. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί και ποιοτικοί και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Κυρίως, είναι καλά παιδιά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί θα βοηθήσουν το γκρουπ και εντός κι εκτός γηπέδου. Μιλώντας για μένα, είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να τρέχω, να πιέζω και να μαρκάρω, αλλά είμαι κι ένας παίκτης που σκοράρει. Έχω σκοράρει αν δεν κάνω λάθος 24 γκολ εδώ. Θέλω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα”.

Για τον Κουλιεράκη: “Του ευχήθηκα να έχει τύχη και υγεία στη Γερμανία, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος γι΄αυτόν, ακόμη κι αν εμείς χάνουμε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είχαμε πολύ καλή σχέση από την αρχή ως νέος εγώ στην ομάδα κι ως παιδί από τις ακαδημίες εκείνος. Είμαι λυπημένος γιατί χάνουμε έναν κομβικό παίκτη για την ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος γι΄αυτόν γιατί είναι ένα εξαιρετικό βήμα για την καριέρα του. Έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή έρχονται αποχωρήσεις, αλλά είναι καλό και για το ίδιο το κλαμπ“.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!