Αποσύρεται από την Εθνική Γερμανίας ο Τόμας Μίλερ

Τόμας Μίλερ

i

©imago

Αποσύρεται από την Εθνική Γερμανίας ο Τόμας Μίλερ

Δημήτρης Χούπης 14:06 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 10.07.2024

Ο προημιτελικός με την Ισπανία ήταν όπως όλα δείχνουν ο τελευταίος αγώνας του Τόμας Μίλερ με τη Γερμανία, αφού αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα.

Τέλος εποχής και για τον Τόμας Μίλερ στην Εθνική Γερμανίας. Μετά τον Τόνι Κρόος ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να αποσυρθεί από τη «Νάσιοναλ Μάνσαφτ», όπως αναφέρει η BILD.

Κάπως έτσι ο προημιτελικός με την Ισπανία ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Μίλερ με τη Γερμανία. Ο 34χρονος με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας έχει μετρήσει 131 συμμετοχές, αριθμός που τον τοποθετεί στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας. Από πάνω του είναι μόνο ο Λοτάρ Ματέους με 150 συμμετοχές και ο Μίροσλαβ Κλόζε με 137 αγώνες.

Την ίδια ώρα ο Μίλερ έχει βρει δίχτυα 45 φορές και βρίσκεται στην έβδομη θέση της λίστας, ενώ μάλιστα στο Μουντιάλ του 2010 είχε βγει και πρώτος σκόρερ με πέντε γκολ μαζί με τον Βίγια, τον Σνάιντερ και τον Φορλάν. Ακόμα ήταν στην ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 όταν είχε κατακτήσει στη Βραζιλία το 4ο Μουντιάλ στην ιστορία της Γερμανίας.

Τέλος με τη «Νάσιοναλ Μάνσαφτ» έχει τέσσερις συμμετοχές σε Euro και άλλες τέσσερις σε Μουντιάλ. Ο Μίλερ μπορεί να αποσύρεται από τη Γερμανία, ωστόσο με την Μπάγερν Μονάχου έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.