Τόμας Μίλερ: Ενας θρύλος στην τελευταία ευθεία της καριέρας του

Τόμας Μίλερ - Φωτ. IMAGO

Τόμας Μίλερ: Ενας θρύλος στην τελευταία ευθεία της καριέρας του

Κώστας Τόπας 12:31 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 02.09.2024

Ο Τόμας Μίλερ, με συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Μπάγερν, καθώς έγινε ο παίκτης που έχει αγωνιστεί με τους Βαυαρούς τις περισσότερες φορές.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομά του με μια ομάδα. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι κι αυτή του Τόμας Μίλερ. Ο Γερμανός μέσος, θρύλος της Μπάγερν, κατάφερε να συνεχίσει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της ομάδας του Μονάχου, στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ.

Κι αυτό διότι, ο Μίλερ έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερν (710). Ο έμπειρος μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό του αγώνα και ήταν για άλλη μια φορά καθοριστικός στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί η ομάδα του να ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ωστόσο το συγκεκριμένο σκορ έμοιαζε εύθραυστο.

Παίκτης της Νυρεμβέργης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ομάδας του επειδή ανέβασε φωτογραφία με φανέλα της Μπάγερν
BUNDESLIGA

11:21 - 02.09.2024

Παίκτης της Νυρεμβέργης ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ομάδας του επειδή ανέβασε φωτογραφία με φανέλα της Μπάγερν

Ο νεαρός παίκτης της Νυρεμβέργης, Νίκλας Σόμερ δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, επειδή ανήρτησε στα social media φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 34χρονος ωστόσο κατάφερε να σφραγίσει το ματς, βρίσκοντας δίχτυα, μια υπέροχη ατομική ενέργεια που σήμανε το 245ο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας.

Μια υπέροχη καριέρα... τελειώνει;

Μια καριέρα στην οποία έχει αγωνιστεί μόνο την Μπάγερν Μονάχου στο επαγγελματικό του επίπεδο, κάτι που τον κάνει έναν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει αποκλειστικά τη φανέλα των Βαυαρών. Ο Μίλερ είναι η Μπάγερν και η Μπάγερν είναι ο Μίλερ. Μια απαράμιλλη σύνδεση που φαίνεται να φτάνει στο τέλος της.

Στα 34 του, ο Τόμας Μίλερ έχει χάσει την αρχική του θέση και συνήθως περιμένει την ευκαιρία του στον πάγκο. Ωστόσο, όποτε βγαίνει στο γήπεδο συνεισφέρει και ποδοσφαιρικά και ψυχικά. Ο Γερμανός παίκτης είναι ένας πραγματικός ηγέτης και η προσωπικότητα, η ένταση και η επιθυμία του βοηθάνε τους συμπαίκτες του.

Πάθος και «δίψα» ακόμα και στα 34 του

Επιπλέον, με το γκολ κόντρα στη Φράιμπουργκ συνεχίζει να δείχνει ότι έχει ακόμα μπόλικα πράγματα να δώσει στο ποδόσφαιρο. Όμως, όπως όλα στη ζωή, η καριέρα του Μίλερ βρίσκεται στην τελική ευθεία. Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ο Γερμανός μέσος μπορεί να παίζει την τελευταία του σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου.

Πάντα ταπεινός στην καριέρα και τη ζωή, χωρίς να γίνεται πρώτο θέμα σε πρωτοσέλιδα, ο Μίλερ έχει γίνει θρύλος της Μπάγερν. Με το πάθος του και την αγάπη του για την Μπάγερν όλα αυτά τα χρόνια, ο Γερμανός μέσος έχει κερδίσει τις καρδιές των οπαδών του Μονάχου και το σεβασμό όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Ένας εξαιρετικός αγώνας που βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία. Ισως όμως απολαμβάνουμε τον «last dance του Τόμας Μίλερ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!