Μίλερ: «Ο Λεβαντόβσκι είναι ο συμπαίκτης με τον οποίο είχα την πιο ιδιαίτερη σχέση»

O Τόμας Μίλερ

i

©imago

Μίλερ: «Ο Λεβαντόβσκι είναι ο συμπαίκτης με τον οποίο είχα την πιο ιδιαίτερη σχέση»

Νεφέλη Μπισμπίκη 19:20 - 21.10.2024

Για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μίλησε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ, μία σχέση που δεν θα υπάρξει την Τετάρτη, όπου οι δύο πρώην συμπαίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι στο Champions League.

H Mπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη (23/10) για την League Phase του Champions League. Ο Τόμας Μίλερ, ένας εμβληματικός παίκτης των Βαυαρών, ο οποίος μετράει τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας του, μίλησε ενόψει του ματς στην Γερμανική εφημερίδα «Bild», κάνοντας ειδική αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

«Ο Λεβαντόβσκι ήταν εκείνος, με τον οποίο έπαιξα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν ο πιο ξεχωριστός συμπαίκτης μου στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά από τη στιγμή που αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει την Τετάρτη, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Γι’ αυτό και δεν θα του δώσω πάσα για γκολ!», δήλωσε ο Μίλερ, αστειευόμενος στο τέλος, καθώς ήταν εκείνος που βοήθησε στα 64 από τα 344 γκολ που σημείωσε ο Πολωνός νυν παίκτης της Μπαρτσελόνα, με την Μπάγερν.

Κάποια στιγμή του ζητήθηκε να συγκρίνει τον Πολωνό, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον επίσης εξαιρετικό Χάρι Κέιν. Ο Μίλερ απάντησε πως δεν γίνεται να συγκριθούν αυτοί οι δύο, αλλά πρόσθεσε πως ο Λεβαντόβσκι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του.

«Ο Χάρι και ο Λεβαντόβσκι δεν μπορούν να συγκριθούν τόσο άμεσα. Ο Χάρι είναι κάποιος που του αρέσει πραγματικά να παρακολουθεί το παιχνίδι και μπορεί μερικές φορές να πάρει μια σπουδαία πάσα. Ο Λεβαντόβσκι είναι περισσότερο επικεντρωμένος στο να σκοράρει ο ίδιος το γκολ. Και οι δύο βοηθούν πολύ την ομάδα τους με το στυλ τους», συμπλήρωσε ο Γερμανός.