Χωρίς τον Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία (pics)

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Χωρίς τον Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία (pics)

Μάνος Τσαλγατίδης 10:54 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 24.09.2024

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν τη «μάχη» με τη Γαλατά, με τον Μπράντον Τόμας να πραγματοποιεί ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του το διπλό στο Πανθεσσαλικό και στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του League Stage του Europa League. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος εκτός έδρας με τη Γαλατάσαραϊ (25/9, 22:00), με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα γήπεδο «καμίνι».

Αυτήν την ώρα, λίγο μετά τις 10:00, οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποιούν την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν τη «μάχη» με τους Τούρκους. Σε αυτήν δεν συμμετέχει ο Μπράντον Τόμας που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα κι έχει τεθεί νοκ άουτ ενόψει της αυριανής (25/9) αναμέτρησης.

Ο ίδιος είχε τραυματιστεί στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς κι έκτοτε βρίσκεται στα «πιτς», ενώ πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Επίσημο το sold out στο Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ

Όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η ομάδα της Τουρκίας, όλα τα εισιτήρια έγιναν... καπνός κι έτσι το «RAMS Park» των 52.600 θέσεων θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Να θυμίσουμε πως το «παρών» θα δώσουν και 2.400 φίλοι του ΠΑΟΚ, που θα στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου και των παικτών του.

Από την άλλη η Γαλατασαράι ολοκλήρωσε την προτελευταία προπόνησή της πριν την πρεμιέρα στο Europa League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα έχει απέναντί του, σπουδαίους παίκτες όπως ο Οσίμεν, ο Μέρτενς, ο Σάρα και ο Τορέιρα στα χαφ. Από την ενημέρωση της τουρκικής ομάδας προκύπτει ότι στη διάθεση του τεχνικού Οκάν Μπουρούκ θα είναι ο Αργεντινός σούπερ σταρ Μάουρο Ικάρντι. Αντίθετα, εκτός θα είναι ο Μαροκινός Ζίγες, ο οποίος έκανε θεραπεία.