O Φέρντιναντ αποκαλύπτει πώς θα νιώθουν οι παίκτες της Αγγλίας όταν θα τους προπονεί ο Τούχελ
i

©imago

O Φέρντιναντ αποκαλύπτει πώς θα νιώθουν οι παίκτες της Αγγλίας όταν θα τους προπονεί ο Τούχελ

Νεφέλη Μπισμπίκη 12:54 - 16.10.2024

Ο Ρίο Φέρντιναντ, πριν ανακοινωθεί και επίσημα ο διορισμός του Τόμας Τούχελ, είχε τοποθετηθεί για αυτή την απόφαση, αλλά αποκάλυψε επίσης πως πιστεύει ότι θα νιώθουν οι παίκτες όταν θα αναλάβει ο Γερμανός προπονητής.

Μετράει 81 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας, υπήρξε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζοντας πολλούς τίτλους, με την εμπειρία του ο Ρίο Φέρντιναντ, μπορεί να εξηγήσει τι θα συμβεί στα αποδυτήρια της χώρας του με την άφιξη του Τόμας Τούχελ.

Την Τρίτη αναφέρθηκε έντονα πως ο Γερμανός προπονητής, ήταν πολύ κοντά στην συμφωνία με την FA και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση. Και κρατήστε το Γερμανός, διότι οι Άγγλοι αντιδρούν έντονα στο γεγονός, πως ο νέος προπονητής της χώρας τους, δεν έχει βρετανική καταγωγή. Πριν γίνει επίσημο, ο πρώην ποδοσφαιριστής Ρίο Φέρντιναντ, είχε μοιραστεί τις απόψεις του σχετικά με τον διορισμό του Τούχελ, σε εκπομπή στο κανάλι του στο YouTube.

Διχασμένοι οι οπαδοί της Αγγλίας με τον διορισμό του Τούχελ ως νέου προπονητή
NATIONS LEAGUE

10:37 - 16.10.2024

Διχασμένοι οι οπαδοί της Αγγλίας με τον διορισμό του Τούχελ ως νέου προπονητή

Είναι πλέον επίσημο, ο Τόμας Τούχελ είναι ο νέος προπονητής της Αγγλίας και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για την απόφαση αυτή της Ομοσπονδίας, με ένα μέρος των οπαδών να μην το θεωρεί και πολύ καλή ιδέα.

«Έχω δει άρθρα που γράφτηκαν από ανθρώπους, "η FA πρέπει να είναι πατριωτική, να έχουμε έναν Άγγλο μάνατζερ, υπάρχουν τόσοι καλοί Άγγλοι μάνατζερ, νέοι που περιμένουν"».

«Θέλεις το καλύτερο για να το κάνεις. Δεν με νοιάζει, είμαι ένας από αυτούς τους τύπους, αν κερδίσουμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Εuro, όλα αυτά τα παιδιά που γράφουν αυτά τα άρθρα, θα τα σώσω, γιατί είναι τα παιδιά που θα ουρλιάζουν, θα χάσουν τη φωνή τους, θα πίνουν 12 μεγάλες μπύρες μετά και θα πανηγυρίζουν, και δεν θα μιλούν για, ωχ όχι, έχουμε έναν Γερμανό που μας διαχειρίζεται».

Όσο για τους παίκτες ανέφερε: «Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ευχαριστημένοι. Θέλουν να οδηγηθούν στη Γη της Επαγγελίας. Ξέρω ότι αυτοί οι παίκτες θα τηλεφωνούν μεταξύ τους ρωτώντας πώς είναι. Ρωτώντας τον Μέισον Μάουντ. Ο Σάκα ρωτάει τον Χάβερτς στην Άρσεναλ, ο Ντέκλαν Ράις το ίδιο. Θα στείλουν μηνύματα σε όλους τους συντρόφους τους που έπαιξαν κάτω από αυτόν λέγοντας "πώς ήταν; Είμαι το είδος του παίκτη που του αρέσει;". Έτσι θα είναι όλες οι συζητήσεις».

«Οι παίκτες θα αμφισβητούν τον εαυτό τους. Μπορεί να ήταν στη λήθη ή στη σκιά πριν, αλλά θα τους αναζωογονήσει. Θα υπάρχει λίγο άγχος και ανησυχία, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το διευθετήσει την πρώτη μέρα και θα τους μιλήσει για το πώς θα τους κάνει να κερδίσουν ένα τρόπαιο», πρόσθεσε στη συνέχεια.