Ο Τούχελ στέλνει το πρώτο του μήνυμα μέσα από το Γουέμπλεϊ

Ο Τόμας Τούχελ - Φωτ. IMAGO

Ο Τούχελ στέλνει το πρώτο του μήνυμα μέσα από το Γουέμπλεϊ

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:35 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 16.10.2024

O νέος προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Τόμας Τούχελ, μοιράστηκε ένα βίντεο εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την νέα του θέση μέσα από το Γουέμπλεϊ.

Η FA, επιβεβαίωσε την Τετάρτη τον διορισμό του Τόμας Τούχελ, ως τον νέο προπονητή των Τριών Λιονταριών. Η συμφωνία που έχει συνάψει, έχει διάρκεια 18 μήνες, έως και την λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2026, ενώ το συμβόλαιό του έχει ισχύ από τον Ιανουάριο του 2025.

Από την θέση πλέον του προπονητή της Εθνικής Αγγλίας, ο Τόμας Τούχελ , δημοσίευσε βίντεο μέσα από το Γουέμπλεϊ, στο οποίο έστειλε ένα μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας, προετοιμάζοντάς τους για ένα σπουδαίο μέλλον.

 «Γεια σας παιδιά, Τόμας εδώ. Αρκετά νευρικός, είναι το πρώτο μου μήνυμα ως προπονητής της Αγγλίας. Είμαι στο Γουέμπλεϊ και υπάρχει λόγος να είσαι λίγο νευρικός, νομίζω ότι αυτό είναι καλό».

 «Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι μεγάλη μου τιμή και θα κάνω τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο πρώτα από όλα και μετά να έχουμε ένα επιτυχημένο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε ένα δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο», ήταν το μήνυμα του Τούχελ.

Μέχρι να αναλάβει ο Τούχελ τα καθήκοντά του, στον πάγκο για τα επόμενα δύο ματς στο Nations League, με  Ελλάδα και Ιρλανδία στις 14 και 17 Νοεμβρίου αντίστοιχα, θα βρίσκεται ο προσωρινός προπονητής, Λι Κάρλσεϊ.

Ο Γερμανός προπονητής με την άφιξή του στο εμβληματικό Γουέμπλεϊ, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Ο μεγάλος Πελέ είπε: Το Γουέμπλεϊ είναι η καρδιά, η πρωτεύουσα και ο καθεδρικός ναός του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι είχε απόλυτο δίκιο».