Νέα μπλεξίματα για τον Τονάλι: Η FA ξεκίνησε έρευνες για παράνομο στοιχηματισμό

Ο Τονάλι

i

© SS Youtube

Νέα μπλεξίματα για τον Τονάλι: Η FA ξεκίνησε έρευνες για παράνομο στοιχηματισμό

Κώστας Τόπας 09:09 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Η FA ξεκίνησε έρευνα για την περίπτωση που στοιχημάτισε εκ νέου ο Σάντρο Τονάλι μετά την μεταγραφή του στη Νιούκαστλ.

Το θέμα με τον Σάντρο Τονάλι συνεχίζεται και δεν σταματά με τον αποκλεισμό που επέβαλε η FIGC, μετά τη συμφωνία ένστασης του μέσου της Νιούκαστλ και της εθνικής Ιταλίας με την Εισαγγελία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Athletic», η FA άνοιξε νέα έρευνα για τον πρώην παίκτη της Μίλαν, μια απαραίτητη διαδικασία για να διαπιστωθεί αν ο Tonali πόνταρε ή όχι στους αγώνες της Νιουκάστλ.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομοσπονδία άνοιξε φάκελο για τον Ιταλό μέσος και θα ερευνήσει το ενδεχόμενο στοιχηματισμού από τον Τονάλι μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του στη Νιουκάστλ το περασμένο καλοκαίρι. Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να κατηγορηθεί για την παραμικρή στοιχηματική δραστηριότητα, ανεξάρτητα δηλαδή από το αν πόνταρε στην ομάδα του.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό και κριθεί ένοχος, δεν είναι απίθανο ο Τονάλι να αντιμετωπίσει και νέα τιμωρία, αυτή τη φορά από την αγγλική ομοσπονδία.

Προς το παρόν, ωστόσο, η έρευνα της FA δεν προτείνει περαιτέρω αναστολές σε σχέση με αυτή που έχει ήδη επιβληθεί. Ο Σάντρο Τονάλι θα παραμείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για 10 μήνες, δηλαδή μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν, τον Αύγουστο.